TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

IWC Türkiye Müşteri Hizmetleri İle İlgili Olumsuz Tecrübem

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: IWC Türkiye Müşteri Hizmetleri İle İlgili Olumsuz Tecrüb

Mesaj drk » 16 May 2013, 23:56

Koleksiyon bazında konuşursak Ingenieur seviyesinde AP ROO tek tercihim, portekiz son derece klas ancak bana direk hitap eden bir modeli yok, davinci için kare ve dikdörtgen saatlerden çok hoşlanmıyorum, portofino fazla ince-narin, aquatimer da bana hitap etmiyor. Gelelim pilot serisine, çok hoş modelleri var, özellikle miramar chronograph ı çok beğeniyorum ama iş almaya gelince durup bir daha düşünmem gerektiğini hissediyorum. Saatler kalitesiz veya yetersiz kesinlikle değiller, sadece çok yönlü düşünüldüğünde daha manıklı seçenekler buluyorum kendim için ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj mistlaw » 17 May 2013, 00:45

Düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Bir tek mekanik saatim yok ve olursa da iyi olsun istiyorum. Benim için önemli bir meblağı gözden çıkarıp da bir de tam olarak tatmin olamama fikri düşündürüyor beni. bu arada miramar chronograph'a baktım da, gerçekten zevkinize hayran oldum. buna benzer bir model daha ulaşılabilir fiyatlara bulmak mümkün müdür? otomatik, chronograph ve kayışıyla bu modele benzer ama daha uygun bir fiyatta bir saat öneriniz olur mu?
Hayat, nefes aldığınız anların değil; nefesinizin kesildiği anların toplamıdır.
Kullanıcı avatarı
mistlaw

Mesaj drk » 17 May 2013, 00:50

Bence tasarım olarak en yakın pilot saatleri steinhartta, yaklaşık 10da 1'i fiyata :) Aynısını veya benzerini bulmak güç ancak aynı tasarımdan ilham alan bir saati ben tavsiye edeyim, kayış değişikliğiyle farklı karakterlere rahatça bürünebilir.

ResimResim

http://www.steinhartwatches.de/en/Nav-B-Chrono-II-Black-DLC,458.html
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj mistlaw » 17 May 2013, 00:56

açıkçası ben de steinhart düşünüyordum. hatta rus forumunun limited edition'unu da çok beğendim. Üstelik Almanya'dayım, galiba en iyi seçenek steinhart gibi duruyor. öneriniz için tekrar teşekkür ederim.

http://www.steinhartwatches.de/data/shop_data/bilder/view/1557001520RUS_marine_1.1.jpg
Hayat, nefes aldığınız anların değil; nefesinizin kesildiği anların toplamıdır.
Kullanıcı avatarı
mistlaw

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kirpi ve 105 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners