serko5 yazdı:@sasuta hocam saatleriniz çok güzel rica etsem modellerini ve linklerini paylaşır mısınız? Kahrevengi kadran, red dragon ve son paylaşımınız üçü de çok hoşuma gitti
SM-A528B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sasuta yazdı:
Benimde zzun zamandır sepetimde bekleyen bir model. Ben daha çok turuncu indisli olanı istiyorum ama o da uzun zamandır satışta yok.
Solestar yazdı:sasuta yazdı:
Benimde zzun zamandır sepetimde bekleyen bir model. Ben daha çok turuncu indisli olanı istiyorum ama o da uzun zamandır satışta yok.
Renk olarak sarı olanı tavsiye ederim kesinlikle, vintage havasını yansıtıyor. Klasik siyah beyaz olan yok diye canım sıkılmıştı benim de ama iyi ki yokmuş. Turuncu olanı beğenmedim, fazla turuncu
sasuta yazdı:Solestar yazdı:sasuta yazdı:
Renk olarak sarı olanı tavsiye ederim kesinlikle, vintage havasını yansıtıyor. Klasik siyah beyaz olan yok diye canım sıkılmıştı benim de ama iyi ki yokmuş. Turuncu olanı beğenmedim, fazla turuncu
Acelem yok şimdilik turuncu olanı beklemeye devam ederim ama bir süre daha gelmezse steril kadran olarak zaten çok fazla bir seçenek de kalmıyor, haliyle sarı indisli olanı alırım o zaman. Bu arada bir önceki mesajda yazmamışım, güle güle kullanın.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 61 misafir
|