TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Low Ballers / Ölücü Şikayetleriniz Hakkında Bilgi ve Öneri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Low Ballers / Ölücü Şikayetleriniz Hakkında Bilgi ve Öneri

Mesaj herofb » 04 Tem 2012, 22:18

Konu detaylandıkça karışıyor tabiki , baskan ilgin icin tesekkurler aklına gelenler fikirlerini paylaşırsa seviniriz , özetle vermek istediğim 2 saatim var ama verecek kisi bulmak zor , sanirim satıp parasını vakfa vereceğim gibi duruyor :) ama satarsam para da etmez neyse bakalım
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Low Ballers / Ölücü Şikayetleriniz Hakkında Bilgi ve Öne

Mesaj SeRxx » 04 Tem 2012, 22:20

Bir öğretmen olarak, okullara kitap verilmesinden yanayım :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Baran » 04 Tem 2012, 22:29

serxx ben bu saat alma mevzusuna senın öğrencilerini baz alarak girdim,guzel bir anı olmasıydı nıyetim fakat kitapsa hoşlarına gidecek asıl şey hemen aynı organizasyon kitap için yapılabilir,yeterki mılletin gözünde buyumesin.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj msturan » 04 Tem 2012, 22:33

herojd11 yazdı:ne bileyim ister saat hediye edilir ister kolda G-Shock duvar tamir edilir , açalım konuyu birşeyler yapalım ama maalesef pek ilgi çekmedi sanırım

Pusuda bekliyorum beyler :champ: Fikir verebilecek durumda olduğumu düşünmüyorum, fakat her türlü projeye her türlü benden +1 :thumbup:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj SeRxx » 04 Tem 2012, 22:48

Baran, dostum teşekkürler zaten biliyorum bir önceki sayfada da konuştuk. Ben daha rahat olacağını düşündüğüm için kitap dedim; ne olursa destekcisiyim her türlü :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj cenk » 05 Tem 2012, 00:43

elimizden geldiği kadar bende varım tabiki :champ:
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj asymptote » 05 Tem 2012, 07:47

Bond yazdı:Böyle bir yardım organizasyonu olacak ise benim şahsi isteğim ve tercihim insanlardan çok daha fazla yardıma ihtiyacı olan sokak havyanlarına olmasıdır.

İnsanların içinde yaşadığı sosyo-ekonomik çevre bazı gerçekleri görmesini engelliyor Bond, bunu senin özelinde söylemiyorum, gelir durumu ne olursa olsun bu herkes için böyle. Daha geçen yıl Samsun'da bir bebek yeterli beslenemediği için öldü. Anadolu'nun bir şehrinde fiziksel özürlü çocuğu için bir anne mavi kapak topluyordu (250 bin kapak toplayabildi mi bilemiyorum).

Sokak hayvanları mı? Onlar da acınası durumda evet. Belediyelerin barınakları yok yeterli sayıda, olanlar da ne kadar besliyor hayvanları kuşkuluyum..

Yardım konusuna gelince, bunun için foruma elbette ihtiyaç yok. Hayır kurumları var, buralara herkes bireysel olarak bağışta bulunabilir, yada bir öğrenciye burs da verebilir (ki verenler vardır zaten). Forumun adı niye geçti? Resmi olarak işlemler ne kadar karmaşık ve yorucudur bilemem ama belki özendirici olur, teşvik edici olur diye düşündüm. Yoksa forum adının geçmesi elbette farz değil.

Bu arada serxx sana katılmıyorum. Ayni ve nakdi yardımlar kitaptan daha önemli. Zaruri ihtiyaçlar entelektüel ihtiyaçlardan önce gelir ve bu ihtiyaçların öncelikli olarak karşılanması insanları daha mutlu kılar.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj SeRxx » 05 Tem 2012, 09:27

Asymptote, kitaptan kastım entellektüel kitaplar veya hikaye kitapları değildi; eğitim kitapları, okuma-yazma setleri veya eğitim setleriydi. Ben çoğu öğrencime set aldıramadığım için okuma-yazma öğretmekte çok zorlandım bazılarına öğretemedim; çoğuna da kendim temin ettim tabi kırtasiyeci arkadaşların desteği ile.

Nakdi yardıma gelince ben bunun hiçbir zaman faydasını görmedim ve kesinlikle katılmıyorum. Bizzat sürekli şahit olduğum yardımlar var, hiçbir zaman aileyi tam anlamıyla tatmin edemiyorsun çünkü taşıma suyla değirmen dönmüyor ve malesef yardımdan sonra o çocuk okula kışın yine terlikle geliyor, yine çantasız geliyor, yine kitapsız geliyor. Aslında buraya yazamadığım daha çok şey var ama bir şeyler kesinleşirse detaylar konuşulur.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot] ve 227 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners