Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
nas覺l bu kadar iyi yak覺n plan 癟ekiyorsunuz? ben ayar覺 makro ya getiriyorum fakat benim resimler bu kadar iyi 癟覺km覺yor?:) makina canon powershot a3100 bu arada.
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Canon Powershot S1 IS. Makrosu da yok (Makro i癟in Emre08'in Omega resimlerine bak tekrar ) Rakiplere t羹yo verilmez ama g羹ne 覺覺覺nda 癟ekmeyi dene. G繹r羹nt羹 sabitleyiciye g羹venme, ya bir yere dayan, ya da tripod kullan (ger癟i ben son dediimi yapmad覺m ama olsun).
Arkadakinin Erciyes olmas覺na urat覺m ama baaramad覺m. Hava 癟ok g羹neli ancak ufuklar hafif sisli-bulan覺kt覺. Bu nedenle Erciyes'in kuzeydousunda ve Kayseri'ye daha yak覺n olan Ali Da覺'n覺n zirvesini g繹r羹nt羹ye ald覺m. Belki Erciyes'in nazlanmad覺覺 baka bir g羹n olabilir. Kurallara ayk覺r覺 say覺lmazsa ayn覺 mizanseni Erciyes ile yakalarsam resmi deitirmek isterim. Ancak saati netletirince 癟ok uzakta olduundan da bulan覺k g繹r羹n羹yor. Bunun bir 癟aresi var m覺 onu bilemiyorum.
Yaln覺z burda G-shock'un hakk覺n覺 yiyorsun Archezia. G-Shock bilakis kendisi 2000 metrelik daa 癟覺k覺p dalara olan hayranl覺覺n覺 kendisiyle b羹t羹nletirmi, zor artlara olan dayan覺kl覺l覺覺n覺 g繹steren m羹stesna bir ahsiyettir Bir G-Shock daa 癟覺kmadan da覺 resmin arka plan覺 olarak kullanmay覺 kolaya ka癟mak olarak adleder. Burda da da覺 kendisinden daha 繹n plana 癟覺kararak doaya olan hayranl覺覺n覺 al癟akg繹n羹ll羹l羹kle ortaya koymutur.