TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Omega'n覺n Gidiat覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Omega'n覺n Gidiat覺

Mesaj Cct » 03 Nis 2016, 17:38

Bu arada Omega ve Rolex ayn覺 fiyat segmentinin saati deildir.

50 y覺l boyunca b繹yleyken bir anda Rolex ile ayn覺 fiyat seviyesine 癟覺kmak istemesi Omega i癟in bence tarihi bir hata olacakt覺r.

襤ki markay覺da 癟ok seven biri olarak bence Elma Armut aras覺ndaki akrabal覺k aran覺yor.
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Re: Omega'n覺n Gidiat覺

Mesaj alt覺k覺rkbe » 03 Nis 2016, 17:43

Fiyat kar覺lat覺rmas覺nda hata var. Avrupa'da elik seamaster 300 master co-axial serisinin yurtd覺覺 liste fiyat覺 5500 euro ve 癟elik chronosuz PO'nun liste fiyat ise 5000 euro. 114060 'n覺n liste fiyat覺 6800 euro. 116610 LN ise 7750 euro. Arada ciddi farklar var 羹stelik omegadan indirim alman覺n daha rahat olduunu g繹z 繹n羹nde bulundurursak.

Omegan覺n yurtd覺覺 fiyatlar覺 ile yerel pazardaki fiyatlar覺 yak覺nda eitlenir . May覺s ay覺 i癟in y羹zde 5-7 aras覺nda bir zam gelecek. Bu bir y覺lda yanl覺 hat覺rlam覺yorsam 3. zam olacak. Ancak bu zamlara ramen hala t羹rkiyede omegadan 癟ok ciddi indirimler almak m羹mk羹n oluyor. Rolex i癟in bu indirimler ise 癟ok zor. Referans noktam覺z fiyat olduunda 癟覺kan sonu癟 iki marka da kendi fiyat aral覺覺n覺n en iyileri.
Kullan覺c覺 avatar覺
alt覺k覺rkbe

Ya: 35
Kay覺t: 14 Nis 2013, 20:20

Mesaj Bg17 » 03 Nis 2016, 18:00

Tgm yazd覺:Omega kullan覺rken de mutluydum, simdi rolex kullan覺rken de..

Durup durup ayn覺 konunun harlanmas覺n覺 anlam覺yorum.

zg羹rce bilgi payla覺m覺na evet. Ama fikir dayatmas覺na ve hatta empozesine kesinlikle hay覺r.. Direkt iaret etmek istemezdim ama yukarda mertk n覺n yaz覺s覺 bilgi payla覺m覺 ve demokratik bir tart覺ma ortam覺 yaratmaktan 癟ok uzak ve batan aa覺 dezenformasyon

Aynen katiliyorum.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj eyimen » 03 Nis 2016, 18:04

Yurtdisinda ayni fiyat derken, liste fiyatlari uzerinden konusmamak gerekir herhalde.

Jomashop'da PO 4000 USD, Submariner 8000 USD. Hala ayni segment diyorsak bir terslik var demek :shock:

http://www.jomashop.com/omega-watch-23230422101001.html
http://www.jomashop.com/rolex-submariner-watch-116610ln.html
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

Mesaj Clk » 03 Nis 2016, 18:12

Beyler, benim anlamadigim 羹niversite tezleri ile desteklenen, en saygin basin yayim organlarinin yazilari ile alti doldurulan onca tez ortaya koydugum da hicbirinizden ses cikmadi. Su tabansiz iddialara tepki veriyorsunuz ya ben ona yaniyorum :lol: :D
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Bg17 » 03 Nis 2016, 18:19

Clk yazd覺:Beyler, benim anlamadigim 羹niversite tezleri ile desteklenen, en saygin basin yayim organlarinin yazilari ile alti doldurulan onca tez ortaya koydugum da hicbirinizden ses cikmadi. Su tabansiz iddialara tepki veriyorsunuz ya ben ona yaniyorum :lol: :D

Itiraz ediyorum, dilim dondugunce tepki vermistim.

Bi sure sonra biraktim tabii, oturup vakit ayirip yqziyoruz, sonra hop mesaj ucuyor.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj mertk » 03 Nis 2016, 19:56

Ben burda yabanc覺 forumda mekanizmalar覺 kar覺lat覺ran kiilerin, ikisinide par癟alayarak kar覺lat覺ran kiilerin s繹ylediklerini yaz覺yorum,

Ben al覺p iki mekanizmay覺da par癟alamad覺m sonu癟ta i癟ilik falan kendi d羹羹ncem olmas覺 i癟in bunu yap覺p s繹ylemem gerekiyor.

Kendi d羹羹ncem dekorasyon olarak daha g羹zel,i癟ilik olarak ben bilemem onlar覺n s繹ylediklerini s繹yl羹yorum.

Yine Bu Rolex forumundaki arkadalar iki markay覺 kar覺lat覺r覺yorlar,ordan okuduklar覺m覺 yazd覺m genel kan覺 fikirlerle.

Day&Date Bana g繹re gereksiz dedim 癟羹nk羹 beenmiyorum, bu benim kendi d羹羹ncem.

Milgauss'u 癟ok seviyorum ancak Rolex'inde Omega'n覺n yapt覺覺 bu ataa cevap vermesi gerektiini d羹羹n羹yorum.

Rolex'in kendi istei zaten b羹t羹n kitleye hitap etmek bunu da yapabiliyor zaten bu y羹zden bunu s繹yleyince niye bizim 羹z羹lebileceimiz anlam覺yorum??

Neyin demokratik olmad覺覺n覺 anlayamad覺m, birilerinin fikirlerini yazmamak veya kendi d羹羹ncelerim s繹ylememek mi demokratiklik olurdu.

Omega'n覺n Rolex'e rakip olduunu s繹yleyince demokratik bir payla覺m olmuyor herhalde.

Hi癟 bir markayla al覺p veremediim yok. Foruma eski 羹yeyim, forum deimeden 繹nce de yaz覺yordum ancak deiip par癟aland覺ktan sonra Rolex sempatizanlar覺n覺n 癟ok artmas覺 ve dier saat markalar覺na baya bir s羹r羹 yerici konuma balay覺nca foruma yazmay覺 b覺rakm覺t覺m.

Onun d覺覺nda Omega'ya at覺p tutulduunda a癟覺kcas覺 pek tepki veren olmuyor bunu da s繹ylemeliyim.

Veya Rolex sempatizanlar覺n覺n konumalar覺nda hi癟 bir demokratik unsur aranm覺yor.

Tgm,Bg17 hangi sat覺rlar覺n demokratik olmad覺覺n覺 d羹羹n羹yorsunuz?Bunlar覺n 癟oununda al覺nt覺 benzeri yaz覺 olduunu belirtmeliyim.

Ve son olarak rolex forumunda bu iki markan覺n diver'覺 kar覺lat覺r覺labliyorken, bizim forumda bunlar覺 kar覺lat覺rmaya kalk覺nca niye sava 癟覺k覺yor,Omega Rolex'e rakip mi olur falan deniliyor?

Ayn覺 ekilde markan覺n yenilikleri mekanizma yenilikleri vb, marka alg覺s覺 olmadan tamamen eit artlarda niye konuam覺yoruz bu mekanizma daha 羹st羹nd羹r unun uras覺 iyidir niye detaya giremiyoruz konumadan bir anda baka konumalar d繹nmeye bal覺yor?
IVAN BEBEK B襤R GN TRK襤YE'YE YOLUN DECEK!!!
Kullan覺c覺 avatar覺
mertk

Kay覺t: 02 ub 2010, 00:42

Mesaj mertk » 03 Nis 2016, 19:59

Birde allah ak覺na nas覺l bir fikir dayatma olabilir bu, kendi fikirlerimi s繹ylemek veya bakalar覺n覺n fikirlerini yazmak.

Millete burada Omega ald覺rmaya m覺 癟al覺t覺覺m覺 d羹羹n羹yorsunuz cidden,eer 繹yleyse zaten birey yazmama gerek yok :lol:
IVAN BEBEK B襤R GN TRK襤YE'YE YOLUN DECEK!!!
Kullan覺c覺 avatar覺
mertk

Kay覺t: 02 ub 2010, 00:42

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kogan ve 233 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners