mertk » 03 Nis 2016, 19:56
Ben burda yabanc覺 forumda mekanizmalar覺 kar覺lat覺ran kiilerin, ikisinide par癟alayarak kar覺lat覺ran kiilerin s繹ylediklerini yaz覺yorum,
Ben al覺p iki mekanizmay覺da par癟alamad覺m sonu癟ta i癟ilik falan kendi d羹羹ncem olmas覺 i癟in bunu yap覺p s繹ylemem gerekiyor.
Kendi d羹羹ncem dekorasyon olarak daha g羹zel,i癟ilik olarak ben bilemem onlar覺n s繹ylediklerini s繹yl羹yorum.
Yine Bu Rolex forumundaki arkadalar iki markay覺 kar覺lat覺r覺yorlar,ordan okuduklar覺m覺 yazd覺m genel kan覺 fikirlerle.
Day&Date Bana g繹re gereksiz dedim 癟羹nk羹 beenmiyorum, bu benim kendi d羹羹ncem.
Milgauss'u 癟ok seviyorum ancak Rolex'inde Omega'n覺n yapt覺覺 bu ataa cevap vermesi gerektiini d羹羹n羹yorum.
Rolex'in kendi istei zaten b羹t羹n kitleye hitap etmek bunu da yapabiliyor zaten bu y羹zden bunu s繹yleyince niye bizim 羹z羹lebileceimiz anlam覺yorum??
Neyin demokratik olmad覺覺n覺 anlayamad覺m, birilerinin fikirlerini yazmamak veya kendi d羹羹ncelerim s繹ylememek mi demokratiklik olurdu.
Omega'n覺n Rolex'e rakip olduunu s繹yleyince demokratik bir payla覺m olmuyor herhalde.
Hi癟 bir markayla al覺p veremediim yok. Foruma eski 羹yeyim, forum deimeden 繹nce de yaz覺yordum ancak deiip par癟aland覺ktan sonra Rolex sempatizanlar覺n覺n 癟ok artmas覺 ve dier saat markalar覺na baya bir s羹r羹 yerici konuma balay覺nca foruma yazmay覺 b覺rakm覺t覺m.
Onun d覺覺nda Omega'ya at覺p tutulduunda a癟覺kcas覺 pek tepki veren olmuyor bunu da s繹ylemeliyim.
Veya Rolex sempatizanlar覺n覺n konumalar覺nda hi癟 bir demokratik unsur aranm覺yor.
Tgm,Bg17 hangi sat覺rlar覺n demokratik olmad覺覺n覺 d羹羹n羹yorsunuz?Bunlar覺n 癟oununda al覺nt覺 benzeri yaz覺 olduunu belirtmeliyim.
Ve son olarak rolex forumunda bu iki markan覺n diver'覺 kar覺lat覺r覺labliyorken, bizim forumda bunlar覺 kar覺lat覺rmaya kalk覺nca niye sava 癟覺k覺yor,Omega Rolex'e rakip mi olur falan deniliyor?
Ayn覺 ekilde markan覺n yenilikleri mekanizma yenilikleri vb, marka alg覺s覺 olmadan tamamen eit artlarda niye konuam覺yoruz bu mekanizma daha 羹st羹nd羹r unun uras覺 iyidir niye detaya giremiyoruz konumadan bir anda baka konumalar d繹nmeye bal覺yor?
IVAN BEBEK B襤R GN TRK襤YE'YE YOLUN DECEK!!!