TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Tissot PRX "Royal Oak"

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Tissot PRX "Royal Oak"

Mesaj selfwinder » 07 Mar 2021, 01:16

Otomatik versiyonu ben de hevesle bekliyordum ama "waffle" kadran biraz hevesimi kaçırdı. Hoşuma giden bir kadran seçeneği tanıtılana kadar quartz ile devam edeceğim ben de. 10.8 mm kasa kalınlığını başarılı buldum bu arada.

Saati yaklaşık 40 gündür kullanıyorum, fiyatının çok üzerinde bir kaliteye sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Otomatik versiyonda kıskandığım tek özellik tarih penceresindeki çerçeve oldu, kadrana her baktığımda gözlerim çerçeveyi arıyor açıkçası :lol:

Saatin ruhuna quartz mekanizmanın daha uygun olduğu görüşüne de katılıyorum. Saatseverler olarak, aynı modelin otomatik ve quartz seçeneği varsa genellikle otomatik olanına yöneliriz ama bu modelde quartz tercih edecek arkadaşların pişman olmayacağını düşünüyorum.
En son selfwinder tarafından 07 Mar 2021, 17:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
less is more
Kullanıcı avatarı
selfwinder

Mesaj selfwinder » 07 Mar 2021, 01:25

Bir de fotoğraf ekleyelim

Resim
less is more
Kullanıcı avatarı
selfwinder

Mesaj Bond » 09 Mar 2021, 01:13

Bu saat için 10 gün kadar önce Tissot Türkiye'den group buy ( toplu alım ) sordum. Adete göre avantajı mutlaka olacaktır. Yakın tanıdık bayi zaten var o konu tamam istenirse :thumbup:

Birde geçen hafta Swatch Group Tissot Türkiye marka müdürü Nazmiye Hanım'a PRX TSF Edition tarihsiz yeşil renk kadran sordum. Merkezden bilgi istendi ve yeşil versiyon için şu tarz hızlıca hazırlanmış bir kaç örnek yolladık. Tabii Tissot mass market marka, yüksek üretim şartı çıkabilir. Eğer Tissot makul adet için üretirim derse ve forumdan / dışarıdan yeterli talep olursa mini bir proje olabilir quartz versiyon için.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Yeni Tissot PRX

Mesaj recepergun » 09 Mar 2021, 02:03

Bond yazdı:Bu saat için 10 gün kadar önce Tissot Türkiye'den group buy ( toplu alım ) sordum. Adete göre avantajı mutlaka olacaktır. Yakın tanıdık bayi zaten var o konu tamam istenirse [emoji106]

Birde geçen hafta Swatch Group Tissot Türkiye marka müdürü Nazmiye Hanım'a PRX TSF Edition tarihsiz yeşil renk kadran sordum. Merkezden bilgi istendi ve yeşil versiyon için şu tarz hızlıca hazırlanmış bir kaç örnek yolladık. Tabii Tissot mass market marka, yüksek üretim şartı çıkabilir. Eğer Tissot makul adet için üretirim derse ve forumdan / dışarıdan yeterli talep olursa mini bir proje olabilir quartz versiyon için.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
[emoji122]

PRO 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
recepergun

Mesaj moy » 09 Mar 2021, 09:04

Proje otomatik üzerinden yürürse tadından yenmez :thumbup:
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj DenizKSK » 09 Mar 2021, 09:09

Evet bu saatin ruhu quartz, geçmişten gelen bağlarına istinaden. Ama otomatik düşünülürse çok daha nefis olur. :roll:
Fakat düşünce güzel, çizimler leziz. :champ:
"A Samurai always wears two swords."
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Re: Yeni Tissot PRX

Mesaj coolfire » 09 Mar 2021, 09:30

Bond yazdı:Bu saat için 10 gün kadar önce Tissot Türkiye'den group buy ( toplu alım ) sordum. Adete göre avantajı mutlaka olacaktır. Yakın tanıdık bayi zaten var o konu tamam istenirse [emoji106]

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Super görünüyor

instagram: seyahatsevenaile
Kullanıcı avatarı
coolfire

Mesaj Archimed » 09 Mar 2021, 14:50

Bond yazdı:Bu saat için 10 gün kadar önce Tissot Türkiye'den group buy ( toplu alım ) sordum. Adete göre avantajı mutlaka olacaktır. Yakın tanıdık bayi zaten var o konu tamam istenirse :thumbup:

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Böyle bir gelişme olursa bilmek isterim. Doğrusu göze çok hoş geliyor :champ: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Archimed

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: pressure06, recklesstr ve 209 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners