TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yine Mi Saat Ald覺n? Sorusuna Ne Cevap Verilir?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: "Yine mi saat ald覺n?" sorusuna ne cevap verilir?

Mesaj CptOz » 18 Nis 2020, 16:54

fsenturk yazd覺:
ozgtegin yazd覺:Benim han覺m art覺k pek sormuyor 癟ok 羹k羹r. Taktik; zehirlemek ve r羹vet. Tabii biraz masrafl覺 olabiliyor ama kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ne de olsa... [emoji48][emoji12]ResimResimResimResimResim

Sent from my SM-C7000 using Tapatalk

Baby-G mi tak覺yorsunuz siz?
O saatlerin hepsi ve Baby-G han覺m覺n. Ama erkek adam Baby-G takmaz deniyor ise ince bilekliler veya tercih edenler i癟in gayet de g羹zel tak覺l覺r derim.

Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

Re: Re:

Mesaj sieger » 18 Nis 2020, 20:06

SelAc yazd覺:
ozgtegin yazd覺:Benim han覺m art覺k pek sormuyor 癟ok 羹k羹r. Taktik; zehirlemek ve r羹vet. Tabii biraz masrafl覺 olabiliyor ama kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ne de olsa... [emoji48][emoji12]ResimResimResimResimResim

Bende ayn覺 y繹ntemi kullan覺yorum abi. Allahtan dandik dundik saatleri beeniyor. Hi癟 ses etmeden al覺yorum. :D

abiiii yoruma gel :D ahhaha, ses et abi arada, ama hayatim cokmus bu falan ahahha, sonra hic bisi demiyor yaaa, tasli rolex mi baksam demesin? :D Futbolcular gercekten sorun olursa diye, herseye itiraz ederler ya, onun gibi :D :D
instagram.com/archpatek
Kullan覺c覺 avatar覺
sieger

Ya: 37
Kay覺t: 18 Kas 2015, 13:01

Mesaj dogodenizli » 18 Nis 2020, 23:59

:) :) taktikler efsane. En dertli olanlar da evli olanlarmis :) Bekarl覺k sultanl覺k diye bouna dememisler anla覺lan :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
dogodenizli

Kay覺t: 26 ub 2018, 01:55

Re: Re:

Mesaj SelAc » 19 Nis 2020, 02:23

sieger yazd覺:
SelAc yazd覺:

Bende ayn覺 y繹ntemi kullan覺yorum abi. Allahtan dandik dundik saatleri beeniyor. Hi癟 ses etmeden al覺yorum. :D

abiiii yoruma gel :D ahhaha, ses et abi arada, ama hayatim cokmus bu falan ahahha, sonra hic bisi demiyor yaaa, tasli rolex mi baksam demesin? :D Futbolcular gercekten sorun olursa diye, herseye itiraz ederler ya, onun gibi :D :D

Han覺m覺n saat k羹lt羹r羹n羹 Guess Collection seviyesinde dondurdum. Ta ve saatin yan yana geldii c羹mleler kurmazsak ziyadesiyle memnun olurum. :lol:
@zamankoleksiyoneri
Kullan覺c覺 avatar覺
SelAc

Ya: 44
Kay覺t: 16 Eyl 2018, 21:10

Mesaj alihoca » 19 Nis 2020, 02:25

Hakl覺lar. Neden tek saatle yaamay覺 denemiyoruz ki? S羹rekli saat alarak, ellerimizdekileri deitirerek, kulland覺覺m覺z saatlerin bizimle yalanmas覺na, an覺lar覺m覺zla deer kazanmas覺na izin vermiyoruz. Ald覺k癟a al覺yor, elimizdekinden kurtulmak istiyoruz. Benim g繹r羹羹m bunun yanl覺 olduu.
Tempus erit auri pretium!
Kullan覺c覺 avatar覺
alihoca

Ya: 40
Kay覺t: 09 Eki 2016, 23:44

Mesaj dogodenizli » 19 Nis 2020, 02:36

alihoca yazd覺:Hakl覺lar. Neden tek saatle yaamay覺 denemiyoruz ki? S羹rekli saat alarak, ellerimizdekileri deitirerek, kulland覺覺m覺z saatlerin bizimle yalanmas覺na, an覺lar覺m覺zla deer kazanmas覺na izin vermiyoruz. Ald覺k癟a al覺yor, elimizdekinden kurtulmak istiyoruz. Benim g繹r羹羹m bunun yanl覺 olduu.

Hocam 癟ok g羹zel bir bak覺 a癟覺s覺. Sonu癟ta saatler kullan覺ld覺k癟a deer kazan覺yor. S羹rekli al-sat yapmak,ii ticarete d繹kmek gibi geliyor bana da
Kullan覺c覺 avatar覺
dogodenizli

Kay覺t: 26 ub 2018, 01:55

Mesaj fsenturk » 19 Nis 2020, 12:05

alihoca yazd覺:Hakl覺lar. Neden tek saatle yaamay覺 denemiyoruz ki? S羹rekli saat alarak, ellerimizdekileri deitirerek, kulland覺覺m覺z saatlerin bizimle yalanmas覺na, an覺lar覺m覺zla deer kazanmas覺na izin vermiyoruz. Ald覺k癟a al覺yor, elimizdekinden kurtulmak istiyoruz. Benim g繹r羹羹m bunun yanl覺 olduu.

Nas覺l ki her an ruh halimiz ayn覺 olmuyorsa, bazen hareketli, bazen neeli bazen durgun oluyorsak , kiyafetlerimiz ve saatlerini de bu ruh halimize g繹re sekillenebilir.. Bu y羹zden her zaman ayn覺 saati takmak istemez insanlar.

Her insan覺n saat koleksiyonunun bir padiah覺 veya ana eleman覺 vard覺r. En 癟ok onu sever. Ve bazen sevgililere bile ak覺 alevlendirmek i癟in k覺sa s羹reli ayr覺l覺klar yaamak iyi gelir. B繹yle durumlarda dier saatlerimizi takarar覺z kollar覺mda ki ana saatimize geri dondugumuzde o kavusmanin etkisiyle ilk g羹nk羹 kald覺覺 yerden ayn覺 cokuyla yeniden baslayabilelim.
Kullan覺c覺 avatar覺
fsenturk

Kay覺t: 23 Ara 2015, 14:36

Mesaj g繹rkemk » 19 Nis 2020, 14:35

繹yle yapsayd覺k y羹zde 90 覺m覺z casio ve seiko ile dola覺yor olurduk baban覺n sana ald覺覺 g chock yada seiko 5 20 - 30 sene dayan覺yor atsan at覺lmaz ama satsan sat覺l覺r ite insanlarda 繹yle yap覺p hobiyi sevdiyse bir 羹st seviye saate ge癟iyor
Kullan覺c覺 avatar覺
g繹rkemk

Kay覺t: 02 Eyl 2016, 14:57

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: 29mr, Boagrius ve 221 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners