LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gs1905 yazdı:Tgm yazdı:Markanın horolojiye katkısı yadsınamayacak kadar fazla. Ayrıca çok iyi yönetilen bir şirket. Kendini konumlandırdığı yer belli. Ne aşağı ne yukarı. Yazıldığı gibi amaç safi "saat" üretmek. E öbürleri ne üretiyor o zaman? Öbürleri yer yer sanat eseri hatta mücevher. (rolex'in üstünü kastediyorum) High end diye saydığımız bazı markaların bile "kült" diyebileceğimiz bir, iki modeli varken; Rolex'in hemen her modeli kült. Neden değiştirsin ki? Müşterileri zaten onu bu haliyle seviyor. Ha hiç mi gelişmiyor? Tabi ki gelişiyor. Teknik anlamda.. Sözün özü sanat eseri yapmıyorlar, kütür kütür saat üretiyorlar. Ve dikkat.. Bu mükemmeliyeti dünyanın marka bazında en büyük üreticisi (günlük 2000 üretim) olmasına rağmen bozmadan sağlıyorlar..
Horolojiye katkı demişken.. Bir örnek
o zaman neymiş rolex zirvede ligdeki 3 lünün gelmek istediği son noktayı aşmış bir pozisyon da bana göre horolojide
Sent from my iPhone using Tapatalk
eyimen yazdı:Gs1905 yazdı:Tgm yazdı:Markanın horolojiye katkısı yadsınamayacak kadar fazla. Ayrıca çok iyi yönetilen bir şirket. Kendini konumlandırdığı yer belli. Ne aşağı ne yukarı. Yazıldığı gibi amaç safi "saat" üretmek. E öbürleri ne üretiyor o zaman? Öbürleri yer yer sanat eseri hatta mücevher. (rolex'in üstünü kastediyorum) High end diye saydığımız bazı markaların bile "kült" diyebileceğimiz bir, iki modeli varken; Rolex'in hemen her modeli kült. Neden değiştirsin ki? Müşterileri zaten onu bu haliyle seviyor. Ha hiç mi gelişmiyor? Tabi ki gelişiyor. Teknik anlamda.. Sözün özü sanat eseri yapmıyorlar, kütür kütür saat üretiyorlar. Ve dikkat.. Bu mükemmeliyeti dünyanın marka bazında en büyük üreticisi (günlük 2000 üretim) olmasına rağmen bozmadan sağlıyorlar..
o zaman neymiş rolex zirvede ligdeki 3 lünün gelmek istediği son noktayı aşmış bir pozisyon da bana göre horolojide
Vaaay, uçuş serbest
Horoloji=hatasız saat üretmek mi???? Biraz düşün bence..
Nethiustr yazdı:eyimen yazdı:Gs1905 yazdı:Tgm yazdı:Markanın horolojiye katkısı yadsınamayacak kadar fazla. Ayrıca çok iyi yönetilen bir şirket. Kendini konumlandırdığı yer belli. Ne aşağı ne yukarı. Yazıldığı gibi amaç safi "saat" üretmek. E öbürleri ne üretiyor o zaman? Öbürleri yer yer sanat eseri hatta mücevher. (rolex'in üstünü kastediyorum) High end diye saydığımız bazı markaların bile "kült" diyebileceğimiz bir, iki modeli varken; Rolex'in hemen her modeli kült. Neden değiştirsin ki? Müşterileri zaten onu bu haliyle seviyor. Ha hiç mi gelişmiyor? Tabi ki gelişiyor. Teknik anlamda.. Sözün özü sanat eseri yapmıyorlar, kütür kütür saat üretiyorlar. Ve dikkat.. Bu mükemmeliyeti dünyanın marka bazında en büyük üreticisi (günlük 2000 üretim) olmasına rağmen bozmadan sağlıyorlar..
Vaaay, uçuş serbest
Horoloji=hatasız saat üretmek mi???? Biraz düşün bence..
Abi adamlar olması gerekeni yapıyor diye yere göğe sığdıramıyoruz, inanılmaz bir şey.
" Rolex saat yapmış hata vermiyor " "mükemmel bir şey, inanılmaz" "horolojinin zirvesi "
Ben hiç bir zaman Rolex e karşı olmadım, ama bu kadarı fazla
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Altar, CanO, Karalaga ve 216 misafir
|