TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tek Saat Yeterli Midir?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tek Saat Yeterli Midir?

Mesaj Bg17 » 25 Nis 2015, 23:18

Architecte yazdı:Birini tanıyorum kolunda 15 bin Euroluk Rolex day-date 18K yellow gold dial diamonds president bracelet saat var diye korumayla dolaşıyor.

Bizim Clk iste o. :lol: :lol:

Saka bi yana, korumanin nedeni saat degildir. Farkli nedenleri de olabilir.

Ilk rolex alininca olusan heyecani bende cok cok iyi hatirliyorum. Zaten dogru olan alinan saatin keyfi iyicene cikarilana kadar kullanilmasi. Sonra da iyi detayli bir arastirma yapmak lazim. Belki farkli marka kisinine gore farkli hissiyat yaratabilir...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Architecte » 26 Nis 2015, 01:05

Heyecan ve keyif konusunda sana katılıyorum. Bundan bir iki sene önce bir saat almıştım markası lazım değil. Nasıl bir özen bir koruma bir itina gösteriyorum ki sorma. Sonra başka bir saat aldım. Işıl ışıl parlıyor bakmaya doyamıyorum kolumdan çıkarmadan birlikte yatağa giriyorum ki şaka değil. Geçen karşılaştım çekmecenin birinde, iki saatte ne kadar çirkin geldi bilemezsin. Ya ben kimleri koluma takımışım bu ne rezalet dedim kendi kendime.

İşin ilginç yanı uzun zaman sonra karşılaştığınız arkadaşlarınıza, kolumda şu kadar değeri olan bir saat var dediğinizde inanmıyorlar ki hoşuma giden tarafı budur. Konu oluyor çünki

Bir de en çok beğendiğim ve sevdiğim manken Cansu Dere'dir. Kendisini tanıyorum da bir kaç defa oynadığı setlerin efektlerini bizim şirket hazırlamıştı. Efekt tasarımında yönetmenle birlikte çalışmıştık bir kaç ay. Sonlara doğru koluna Rolex saat takıp sete geliyordu. Daha doğrusu kolunda Rolex saat olduğunu farketmiştim diyelim. Çok etkileyici gözüküyordu. Ve sanki, pırıl pırıl parlayan pırlanta taşlı saatini göstermek ister gibi davranıyordu. Zaten kendisine bayılıyordum, bir de böyle etkileyici bir saat görünce kolunda elim ayağım birbirine dolaşıyordu. Rolex takıntısı ordan geliyor olabilir. :D
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

Mesaj Cct » 26 Nis 2015, 01:16

Ucuz pahalı farketmez beğenirsem her türlü alır takarım imzamda da yazdığım gibi :D Farklı durumlara, ruh haline, giyime göre değişiyor seçimlerim. Tek bir saatle asla yapamam sanırım :roll:

Tabi belirli bir standardı tutturmakta gayet normal bir davranış.

Ben Rolex - Swatch - Ancon - Panerai - Concord - G-Shock şeklide gayet dalgalı kurda horolojimi yaşıyorum :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Caner1983 » 26 Nis 2015, 12:48

Defalarca aynı şey konuşuldu ama bende şu sıkıntı hala var kolunda tek otomatik saat olan ve fiyatı yüksek olan benim saatim arkadaşlardaki saat bütce olarak 8 de biri ve hep aynı şeyi duymaktan bıktım bu kadar para verilir mi manyakmısın oda saat bu da saat cidden sıkıldım hatta bu hafta sonu sırf bu cümleleri duymayım muhabbet benim saatin parasına dönmesin diye takmadım takmamam saatimden uzak kalmakta beni rahatsız etti bu yüzden yalan söleyip 2. El aldım veya çakma diyorum tek kelime ile sıkıldım
Bu arada sub bana her anlamıyla yetiyor rolexe gelince kim nederse desin başka marka almam almıyacağımda bana haz veriyor göstermeyede meraklı değilim kolumda olduğunu bilim yeter :cry: :cry:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Ahmetrefik » 26 Nis 2015, 18:47

saat hastalığı olan birine tek saatin yeteceğine inanmak zor.
Bu arada saatten anlamayan, bu Kültür'ün çok uzağında olanlara birşeyler anlatmak birşeyleri ispata çalışmak daha da zor ve gereksiz.
Saat sevgisi başka birşey ... :thumbup:
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

Mesaj Yase » 26 Nis 2015, 18:58

Aynı durum bende de mevcut görenler ayni tepkiyi veriyor, bi saate bu kadar para verilir mi... Hayalimdi Hobim var ilgim var vs diyorum konu kapaniyor. Bence cok takma kafana bu durumu kime ne isteyen istedigi yere harcar parasini :)
Yase

Mesaj Bg17 » 26 Nis 2015, 19:25

Bu lafi edenler emin olun gorduklerinde kendileri de bir rolex almanin hesabini yapiyorlar...

Biz Turk lerde boyle bir hastalik var, kiskanclik. Yurtdisinda olunca daha net gozukuyor. Benim yok, onunda olmasin. Mantik bu. Camur atip moral bozmak can sikmak milli spor. Is hayati da boyle, ingiliz ingilizleri tutar bir yere getirir, almani her milleti boyle. Bir turk ust pozisyona mi geldi, hemen basliyor dedikodu ve b** atma islemi. O kadar cok gordum ki.

Yapacak cok bisey yok. En guzeli kendine guven. En guzel cevap ^bence deger^
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj efendisiz » 26 Nis 2015, 19:44

Doğru bir tespit olmuş millette hayatta asla hayal edemediği makamlara çıkan insanları kıskanma huyu var bundan doğan ezikliği bastırabilmek için de yapılan küstahlıklar yermeye çalışmalar saçma sapan kendin söyle kendin gül şeklinde yapılan şakalar sen bunu aldın da bu kadar para verilmez özelliğini bile bilmiyorsun o kadar parayı nasıl vereceksin gibi mantık dışı yorumlar vs... Uzun lafın kısası biri size neden bu saate bu kadar para verdin derse cevabınız para benim kazanan benim istersem saat almam sokağa saçarım olsun emin olun bir daha cesaret edip konuşmazlar ;)
efendisiz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kogan ve 237 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners