TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sizin İçin En Değerli Saatiniz Hangisi / Hangileri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sizin İçin En Değerli Saatiniz Hangisi / Hangileri

Mesaj Baran » 26 Şub 2015, 17:28

Foruma üye olmadan önce quartz kullanmadigim marka kalmadı nerdeyse.Forumla birlikte otomatik ile tanıstim ve eskiden bir kol saatine o kadar para bağlanırmı dusuncemin degismesiyle giris ve orta seviyedeki bircok otomatik marka ve model saatide kullandiktan sonra en cok istedigim markaya sahip oldum.Bununla kalmadım o markanin bircok modelini alip kullandim.Ilk koluma taktigimdan beri beni yansittigina inandigim ve kesinlikle en sevdigim modelin once 2. el sonrada sifirini alarak saat defterini kapattim.Tahmin edeceginiz üzere marka Rolex.Model ise şu anda sahip oldugum Deepsea Seadweller 116660.Yanınada full gold Submariner LB ve celik altin Daytona aldigimda cennetteki yerim hazır :)

Resim
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj ermansire » 26 Şub 2015, 17:52

İlk otomatik gözağrım, istesem de elden çıkaramam babam kullanıyor kendisine bir IWC 7 day hediye edene kadar.

Resim

Ve asla satmayı düşünmediğim saat.

Resim
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj MertYe » 26 Şub 2015, 18:37

Baran yazdı:Foruma üye olmadan önce quartz kullanmadigim marka kalmadı nerdeyse.Forumla birlikte otomatik ile tanıstim ve eskiden bir kol saatine o kadar para bağlanırmı dusuncemin degismesiyle giris ve orta seviyedeki bircok otomatik marka ve model saatide kullandiktan sonra en cok istedigim markaya sahip oldum.Bununla kalmadım o markanin bircok modelini alip kullandim.Ilk koluma taktigimdan beri beni yansittigina inandigim ve kesinlikle en sevdigim modelin once 2. el sonrada sifirini alarak saat defterini kapattim.Tahmin edeceginiz üzere marka Rolex.Model ise şu anda sahip oldugum Deepsea Seadweller 116660.Yanınada full gold Submariner LB ve celik altin Daytona aldigimda cennetteki yerim hazır :)

Resim

Deepsea 44 mm olduğu için tam istediğim saat diye düşünüyordum lakin kasa kalınlığına bakılınca bilezik ona oranla çok ince geldi ve biraz sırıtıyormuş gibi geldi açıkçası. Ama çok başarılı bir saat 44mm model olarak rolexte bi o var bide YM2 ler var yanlış blmiyorsam zaten.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Clk » 26 Şub 2015, 20:15

Archimed yazdı:Emektar Oymegam :lol: Resim

Omega'ya laf söyletmem :!: O görev bana ait :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 26 Şub 2015, 20:22

MertYe yazdı:
Baran yazdı:Foruma üye olmadan önce quartz kullanmadigim marka kalmadı nerdeyse.Forumla birlikte otomatik ile tanıstim ve eskiden bir kol saatine o kadar para bağlanırmı dusuncemin degismesiyle giris ve orta seviyedeki bircok otomatik marka ve model saatide kullandiktan sonra en cok istedigim markaya sahip oldum.Bununla kalmadım o markanin bircok modelini alip kullandim.Ilk koluma taktigimdan beri beni yansittigina inandigim ve kesinlikle en sevdigim modelin once 2. el sonrada sifirini alarak saat defterini kapattim.Tahmin edeceginiz üzere marka Rolex.Model ise şu anda sahip oldugum Deepsea Seadweller 116660.Yanınada full gold Submariner LB ve celik altin Daytona aldigimda cennetteki yerim hazır :)

Resim

Deepsea 44 mm olduğu için tam istediğim saat diye düşünüyordum lakin kasa kalınlığına bakılınca bilezik ona oranla çok ince geldi ve biraz sırıtıyormuş gibi geldi açıkçası. Ama çok başarılı bir saat 44mm model olarak rolexte bi o var bide YM2 ler var yanlış blmiyorsam zaten.

Ben bu yorumu baska bir baslikta daha okudum. Bana göre deepsea ile ilgili elestirilebilecek bir cok nokta var ama bilezik ince yorumuna katilamiyorum. Su an kolumda bakiyorum ama bilezik ne kasanin genisligi ne de yüksekligi ile orantisiz. Bilezigi orantisiz bulan bütün arkadaslar konuyu biraz daha acabilir mi? Nasil olsaydi daha iyi bir sonuc cikardi sizce?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj kilimanjaro » 28 Şub 2015, 15:41

Kutu açılışında fotoğrafları berbat çıkan ML Pontus moonphase saatımın yeni fotoğrafları çekildi ... umarım bu kez olmuştur :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj kilimanjaro » 28 Şub 2015, 15:44

Resim
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj kilimanjaro » 28 Şub 2015, 15:47

ResimResimResim

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 67 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners