Baran yazdı:Foruma üye olmadan önce quartz kullanmadigim marka kalmadı nerdeyse.Forumla birlikte otomatik ile tanıstim ve eskiden bir kol saatine o kadar para bağlanırmı dusuncemin degismesiyle giris ve orta seviyedeki bircok otomatik marka ve model saatide kullandiktan sonra en cok istedigim markaya sahip oldum.Bununla kalmadım o markanin bircok modelini alip kullandim.Ilk koluma taktigimdan beri beni yansittigina inandigim ve kesinlikle en sevdigim modelin once 2. el sonrada sifirini alarak saat defterini kapattim.Tahmin edeceginiz üzere marka Rolex.Model ise şu anda sahip oldugum Deepsea Seadweller 116660.Yanınada full gold Submariner LB ve celik altin Daytona aldigimda cennetteki yerim hazır
Archimed yazdı:Emektar Oymegam![]()
MertYe yazdı:Baran yazdı:Foruma üye olmadan önce quartz kullanmadigim marka kalmadı nerdeyse.Forumla birlikte otomatik ile tanıstim ve eskiden bir kol saatine o kadar para bağlanırmı dusuncemin degismesiyle giris ve orta seviyedeki bircok otomatik marka ve model saatide kullandiktan sonra en cok istedigim markaya sahip oldum.Bununla kalmadım o markanin bircok modelini alip kullandim.Ilk koluma taktigimdan beri beni yansittigina inandigim ve kesinlikle en sevdigim modelin once 2. el sonrada sifirini alarak saat defterini kapattim.Tahmin edeceginiz üzere marka Rolex.Model ise şu anda sahip oldugum Deepsea Seadweller 116660.Yanınada full gold Submariner LB ve celik altin Daytona aldigimda cennetteki yerim hazır
Deepsea 44 mm olduğu için tam istediğim saat diye düşünüyordum lakin kasa kalınlığına bakılınca bilezik ona oranla çok ince geldi ve biraz sırıtıyormuş gibi geldi açıkçası. Ama çok başarılı bir saat 44mm model olarak rolexte bi o var bide YM2 ler var yanlış blmiyorsam zaten.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 67 misafir
|