TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Bayilerinden Saat Al覺m覺 Hakk覺nda Yorum

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Bayilerinden Saat Al覺m覺 Hakk覺nda Yorum

Mesaj mrbars » 02 Eyl 2014, 09:58

domatesi manavdan almay覺n, para kazan覺yor 癟akallar. halden al覺n; halden anlamay覺n. la halden vela eti puf.
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbars

Ya: 50
Kay覺t: 07 Mar 2012, 12:39

Mesaj baskentco » 02 Eyl 2014, 13:31

kimse kusura bakmas覺n, ben bir saatseverin saatini 癟abucak kurtulunmak istenen mal olarak gorup topluca ikinciel saat癟iye vermesini m羹mk羹n g繹rm羹yorum, bunlar koleksiyoner deil anca t羹ketim toplumunun esiri, bilinen marka saatimi sergileyeyim de g繹r羹ns羹n, aa daha pahal覺s覺 m覺 var, hemen ondan kurtulup bunu alay覺m zihniyetidir.
onlardan zaten haz stmiyorum, d羹nyan覺n her yerinde de ikinci el 羹r羹n al覺m sat覺m覺yla uraanlar pek makbul bulunmaz, 癟羹nl羹 market bariyersizdir, ya ucuza d羹羹r羹p pahal覺ya kakt覺rmak yada sorunlu bir mal覺 sorunsuz g繹stermek zorundad覺rlard覺r kendilerine arbitraj salamak i癟in.
gelelim grey olay覺na, kimse kusura bakmas覺n bu 繹z羹nde kullan覺m i癟in tan覺nan hakk覺 yasad覺覺 ekilde ticari faaliyet i癟in kullanmakt覺r. z ortadou 羹lkesi olduumuzdan bunun sevilmemesine bile tepki g繹sterebilen zihniyet, eer anglo sakson geleniinde olsak 癟ok daha farkl覺 nitelikli s覺fatlar duyacaklard覺.
2fast, zaten ithal 羹r羹n hepsi. yerli mal覺 haftas覺 yapmayal覺 uzun y覺llar oldu. a癟覺k癟As覺 aman ithalat癟覺 saat癟iler kazans覺n da yeni a癟覺lacak 3-5 avmde daha ube a癟s覺nlar gibi bi 繹zel istei繹 yok )) yolcu beraberi i癟in tan覺nan hak ayr覺, bunu suistimal edip yasaya uygun olmayan ekilde ticari faaliyete d繹n羹t羹rmek ayr覺
En son baskentco taraf覺ndan 02 Eyl 2014, 13:37 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
baskentco

Kay覺t: 15 Kas 2010, 04:24

Mesaj baskentco » 02 Eyl 2014, 13:36

eer belli aral覺klarla 癟覺k覺 yap覺yorsan覺z zaten mant覺kl覺 olan da grey market yerine d覺ardan kendin almak, bunun neyine bu kadar yaz覺 yax覺lm覺 anlamad覺m cidden
Kullan覺c覺 avatar覺
baskentco

Kay覺t: 15 Kas 2010, 04:24

Mesaj Eskimemur » 03 Eyl 2014, 20:05

yan覺lm覺yorsam hulk 8000 dolar civar覺 grey marketten 0 olarak al覺nabiliyor. Sonu癟ta yetkili bayiden al覺nma jelatinleri 羹st羹nde.. Saat araba gibi deil grey markette 繹tv si d羹羹k olmuyor.. veya garantiye girmez diye bir durum s繹z konusu deil. Ben saati nerede uygun bulursam oradan alma taraft覺r覺y覺m. Tan覺d覺k, bilindik ve g羹venilir bir grey market sat覺c覺s覺ndan saat almakta hi癟 bir problem yok bence..
Kullan覺c覺 avatar覺
Eskimemur

Ya: 51
Kay覺t: 24 Ara 2013, 11:47

Mesaj vmetin » 03 Eyl 2014, 22:08

yle Yada b繹yle b羹t羹n s覺f覺r rolexler bayiden al覺nm覺 olmuyor mu? Fabrika bayiden baka yere saat veriyor mu?
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj onboardx » 08 Eyl 2014, 17:08

Haz覺r konusu a癟覺lm覺ken adan saatte s覺f覺r saatte sat覺l覺yor.Nas覺l bir yer al覺verii olan oldu mu acaba?
Kullan覺c覺 avatar覺
onboardx

Ya: 43
Kay覺t: 09 Tem 2012, 21:33

Mesaj BarisFB » 08 Eyl 2014, 17:23

onboardx yazd覺:Haz覺r konusu a癟覺lm覺ken adan saatte s覺f覺r saatte sat覺l覺yor.Nas覺l bir yer al覺verii olan oldu mu acaba?

Onboardx, benim 癟ok al覺veriim oldu, tavsiye ederim.
Birka癟 arkada覺ma da tavsiye ettim onlar da memnun kald覺...hi癟 vitrindeki 羹r羹nlerden almad覺m ama kendileri yurtd覺覺ndaki butik ve distrib羹t繹rlerle 癟al覺t覺klar覺 i癟in istediiniz saati getiriyorlar. u ana kadar ki en iyi grey market tecr羹bem. isterseniz 繹zelden paylaabilirim kontak bilgisi
ex-nick: watch1907
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Ya: 43
Kay覺t: 15 Ara 2013, 15:08

Mesaj 2fast4u » 09 Eyl 2014, 06:29

Cakma rolex sertifikasi bast覺覺 s繹ylenen sadan mi boyle bi adami isterseniz hic tavsiye etmeyin
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 93 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners