baskentco » 02 Eyl 2014, 13:31
kimse kusura bakmas覺n, ben bir saatseverin saatini 癟abucak kurtulunmak istenen mal olarak gorup topluca ikinciel saat癟iye vermesini m羹mk羹n g繹rm羹yorum, bunlar koleksiyoner deil anca t羹ketim toplumunun esiri, bilinen marka saatimi sergileyeyim de g繹r羹ns羹n, aa daha pahal覺s覺 m覺 var, hemen ondan kurtulup bunu alay覺m zihniyetidir.
onlardan zaten haz stmiyorum, d羹nyan覺n her yerinde de ikinci el 羹r羹n al覺m sat覺m覺yla uraanlar pek makbul bulunmaz, 癟羹nl羹 market bariyersizdir, ya ucuza d羹羹r羹p pahal覺ya kakt覺rmak yada sorunlu bir mal覺 sorunsuz g繹stermek zorundad覺rlard覺r kendilerine arbitraj salamak i癟in.
gelelim grey olay覺na, kimse kusura bakmas覺n bu 繹z羹nde kullan覺m i癟in tan覺nan hakk覺 yasad覺覺 ekilde ticari faaliyet i癟in kullanmakt覺r. z ortadou 羹lkesi olduumuzdan bunun sevilmemesine bile tepki g繹sterebilen zihniyet, eer anglo sakson geleniinde olsak 癟ok daha farkl覺 nitelikli s覺fatlar duyacaklard覺.
2fast, zaten ithal 羹r羹n hepsi. yerli mal覺 haftas覺 yapmayal覺 uzun y覺llar oldu. a癟覺k癟As覺 aman ithalat癟覺 saat癟iler kazans覺n da yeni a癟覺lacak 3-5 avmde daha ube a癟s覺nlar gibi bi 繹zel istei繹 yok )) yolcu beraberi i癟in tan覺nan hak ayr覺, bunu suistimal edip yasaya uygun olmayan ekilde ticari faaliyete d繹n羹t羹rmek ayr覺
En son
baskentco taraf覺ndan 02 Eyl 2014, 13:37 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.