fsinan yazdı:Bakır oksitlenmesi sadece Mrs.Liberty'ye yakışıyor...
Ben 1sn bile katlanamazdım, aslında Panerai olması bile yeterince kötü
waffenss yazdı:Şu saati taksanız sizi tanımayanlar ne pinti adam ne kalitesiz saat almış oksitlenmiş hala geziyor der. Sizi tanıyan saatten çok fazla anlamayan (anlamayan demiyorum çünkü anlayanların çoğuda patina olayını bilmez) iyi bir arkadaşınız dur şuna bir saat alayımda şu kalitesiz sahte panerai den kurtarayım oksitlenmiş yazık çocuğa der. Bu saat benim için tamamen fantazi olmuş. Üstadların hepsinin beğenmesi de aklıma şu yorumu getirdi şiir konusunda çok bilgili değilimdir bazen bir şiir bana çok anlamsız gelebilir ama şairlerin yorumuna bakarsın bambaşka şeyler ifade ediyorlar. Bu saate bu işin sanatsal kısmı galiba. Bu işin şiiri. Ben resimlere bakıyorum sonra yazılanlara galiba bende hata var diyorum. Ben henüz bu şiiri çözemedim herhalde. Üstadlar kızmasın ama bu işin içinde birazda sanatsal şımarıklık var.
civciv yazdı:waffenss yazdı:Şu saati taksanız sizi tanımayanlar ne pinti adam ne kalitesiz saat almış oksitlenmiş hala geziyor der. Sizi tanıyan saatten çok fazla anlamayan (anlamayan demiyorum çünkü anlayanların çoğuda patina olayını bilmez) iyi bir arkadaşınız dur şuna bir saat alayımda şu kalitesiz sahte panerai den kurtarayım oksitlenmiş yazık çocuğa der. Bu saat benim için tamamen fantazi olmuş. Üstadların hepsinin beğenmesi de aklıma şu yorumu getirdi şiir konusunda çok bilgili değilimdir bazen bir şiir bana çok anlamsız gelebilir ama şairlerin yorumuna bakarsın bambaşka şeyler ifade ediyorlar. Bu saate bu işin sanatsal kısmı galiba. Bu işin şiiri. Ben resimlere bakıyorum sonra yazılanlara galiba bende hata var diyorum. Ben henüz bu şiiri çözemedim herhalde. Üstadlar kızmasın ama bu işin içinde birazda sanatsal şımarıklık var.
Aynen katılıyorum. Böyle bir saati övmek bence, meşhur hikayede görünmez giysi! giyerek halkın arasına karışan kralın bu halini öven insanlarla aynı hissiyatı paylaşmak olsa gerek.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: BabataşCan, cemhk, kogan, Majestic-12 [Bot], sphinx ve 236 misafir
|