TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans Kıyaslaması

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans Kıyaslaması

Mesaj Reczebb » 20 Ara 2019, 00:43

Co-axial'in çalışma prensibini arıyordum, nereye geldim...

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Saatin kendisi mekân, yürüyüşü zaman, ayarı insandır.”
Kullanıcı avatarı
Reczebb

Mesaj moy » 20 Ara 2019, 08:50

Reczebb yazdı:Co-axial'in çalışma prensibini arıyordum, nereye geldim...

Kahkaha attım ya
arif'in manchester'a attığı golü ararken muhabbeti geldi aklıma birde balıkesirin çılgın eşşekleri :lol: :lol: :lol:
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj ttb » 20 Ara 2019, 22:32

Konuyu baştan sona okuduğumda turkishmusic.org sitesindeki efsane sezen aksu tartışmasının ucundan dönüldüğünü gülerek gördüm.

Ama bu arada 7 senede onlarca kişiye iş verebilip büyük bir firma sahibi olup ve dahi patek saatleri koleksiyona katacak para kazandıran sektör ve mesleğini merak ettim sayın arkadaşımızın.
Kullanıcı avatarı
ttb

Mesaj Reczebb » 23 Ara 2019, 00:07

moy yazdı:
Reczebb yazdı:Co-axial'in çalışma prensibini arıyordum, nereye geldim...

Kahkaha attım ya
arif'in manchester'a attığı golü ararken muhabbeti geldi aklıma birde balıkesirin çılgın eşşekleri [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Benim de aklima o geldi. En bastan başladım soluk soluğa okudum.[emoji846]Resim

“Saatin kendisi mekân, yürüyüşü zaman, ayarı insandır.”
Kullanıcı avatarı
Reczebb

Mesaj evsen81 » 23 Ara 2019, 09:30

Saçma bir karşılaştırma olmuş.Casio F91-W f/p açısından en iyisidir herkes casio kullanmalı demek gibi.İmkanı olan Rolex alır.İmkanı olmayan başka saatlere bakar.Steinhart tam olarak 1:1 tasarım kopyalamıyor Rolex'ten Tisell diverler 1:1 homage'ı.Maksat rolex Submariner'in homage ını almaksa Tisell daha mantıklı.
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Kullanıcı avatarı
evsen81

Mesaj sieger » 23 Ara 2019, 14:03

Abi bu konuyu devam ettirmeyin gozunuzu seveyim :D f/p arayan f91w alsin gecsin ve hatta hatta saat icin artik saate de bakilmayan bir yuzyildayiz, telefon nasilsa vardir bi 3310, ona baksin. gerisi fasa fiso zaten, ayni sekilde devam ediyorum, ayakkabi arayan bi carik, gidip ucuz bi pantolon alsin, bi de saglam pamuklu bir tshirt tamam hacit, f/p olarak onumuzdeki 20 sene tamamdir.
Ya da ev mi lazim, e bi klube bi bodrum kati vardir elbet, f/p olan, icine giriliyor mu evet, e yeter.

O yuzden bu tarz konularda lutfen daha derin dusunelim, rolex kendi klasmanindaki saatler arasinda, oldukca uygun bir fiyattadir, hatta bazi modelleri premium bile alinabilir, sebebi mi? 2-3 sene sonra sattginizda min ayni fiyata satarsiniz. Ha boyle dusunmek mi istemiyorsunuz tamma, o zaman malzemesine isciligine tarihine bakarsin, o rolex adinin anlamina bakarsin, ha yok fasa fiso mu bunlar, f91w ellerinizden oper, yok celik mi olsun, sert mi seviyorsunuz, seiko olsun, gidin cok ii indirimliler de var, is kolay yani, boyle hangisi daha iyi diye bir sey yok. Durum o olsa valentino prada asla urun satamazdi.
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj ibrahim223 » 23 Ara 2019, 17:41

hayırlısı olsun..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ibrahim223

Mesaj evsen81 » 24 Ara 2019, 14:47

sieger yazdı:Abi bu konuyu devam ettirmeyin gozunuzu seveyim :D f/p arayan f91w alsin gecsin ve hatta hatta saat icin artik saate de bakilmayan bir yuzyildayiz, telefon nasilsa vardir bi 3310, ona baksin. gerisi fasa fiso zaten, ayni sekilde devam ediyorum, ayakkabi arayan bi carik, gidip ucuz bi pantolon alsin, bi de saglam pamuklu bir tshirt tamam hacit, f/p olarak onumuzdeki 20 sene tamamdir.
Ya da ev mi lazim, e bi klube bi bodrum kati vardir elbet, f/p olan, icine giriliyor mu evet, e yeter.

O yuzden bu tarz konularda lutfen daha derin dusunelim, rolex kendi klasmanindaki saatler arasinda, oldukca uygun bir fiyattadir, hatta bazi modelleri premium bile alinabilir, sebebi mi? 2-3 sene sonra sattginizda min ayni fiyata satarsiniz. Ha boyle dusunmek mi istemiyorsunuz tamma, o zaman malzemesine isciligine tarihine bakarsin, o rolex adinin anlamina bakarsin, ha yok fasa fiso mu bunlar, f91w ellerinizden oper, yok celik mi olsun, sert mi seviyorsunuz, seiko olsun, gidin cok ii indirimliler de var, is kolay yani, boyle hangisi daha iyi diye bir sey yok. Durum o olsa valentino prada asla urun satamazdi.

2-3 sene sonra kar ederek bile rahatça satarsınız Rolex'i :thumbup: Alan zarar etmez :champ:
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Kullanıcı avatarı
evsen81

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: diesel ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners