Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
-

Analyzer
-
Thevenin » 14 Oca 2013, 23:21
Hic de egreti durmamis, gayet Grand

Thevenin
-

Thevenin
-
SerkanGS » 14 Oca 2013, 23:22

Analyzer bu güzelliği neden bizden mahrum bıraktın

hi-beat mi bu model de ?

Dedicated to Perfection / Eski Kullanıcı Adı Desertsun
-

SerkanGS
-
asymptote » 14 Oca 2013, 23:23
Automatic üzerine FB yazsaydın çok tavşan olurdu..

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
nbmc » 08 Şub 2013, 23:29
Siteyi gezerken gözüme çarptı ve aklıma geldi. TSF Concord projesini tebrik ediyorum ve sabırsızlıkla saatlerine kavuşmayı bekleyen değerli üyelere şimdiden hayırlı olsun diyorum. Güle güle kullanın şimdiden.
Fakat bu başlıkla aklıma geldi... Forumda sanırım Concord da yok. Neden yok sorusu kimine göre saçma gelebilir, tercih meselesidir.
Benim merak ettiğim projeye dahil olan fiyat proje dışında da olsa tercih eden çıkarmıydı? Saat danışma konusunda ilgili fiyat aralığında olsa bu markayı öneren çıkar mıydı? Ya da tercih eden?
Acıkca söylemek gerekirse projeye kadar ben markadan bihaberdim. kaçımız markadan haberdardık ya da haberdar olsak da bütçeye ve diğer alternatif onlarca markaya göre tercih ederdik?
-

nbmc
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 79 misafir