TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swatch and Omega

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Swatch and Omega

Mesaj mlm » 29 Mar 2022, 14:58

Random Rob'un testinde boya kapaktan çıkıyordu
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj slhgzl » 29 Mar 2022, 15:25

Her misyonun pil kapağı farklı bu da sanki baskı boya ile yapılmış dediğiniz gibi boyayı kapak veriyor.Ben diğer yerlerin boya vereceğini sanmıyorum.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj mlm » 29 Mar 2022, 15:37

Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj SeRxx » 29 Mar 2022, 15:55

Boya takıntısı olanlar aramasın.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj ekdellal » 29 Mar 2022, 15:56

SeRxx yazdı:Boya takıntısı olanlar aramasın.
[emoji23]

LE2120 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Mesaj hknmtn » 29 Mar 2022, 15:57

Pil kapağı boya atıyor deniyor ama düşününce bu modelin her birinin pil kapakları o modele özel baskılar içeriyor. Birazda tercih sebebi oluyor o baskılar. Yani boyası atmış bir pil kapağı kimsenin hoşuna gitmez bence. Demem o ki "O kapağı boyuyor, baskı yapıyorsan ve buna da özenerek farklı farklı resimler tasarlayıp basıyorsan, kadrana da kocaman Omega yazıyorsan o boya atmamalı."
Belki de proje biraz aceleye geldi. Yoksa bunun kalite kontrol aşamalarında anlaşılması lazımdı diye düşünüyorum.

Boya takıntısı güzel espriydi bu arada eheh
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Mesaj varistas » 29 Mar 2022, 17:05

Tgm yazdı:
varistas yazdı:Bütün dünyada saat severlerin kafalarını karıştırmayı başardılar. İnsanların tepkileri hiç homojenik değil, çok karışık ve oldukça güçlü.

Sn.Varistas, subjektif bir mesele fakat gerçek bir saat severin ya da romantiğinin kafası karışamaz. Karışıyorsa zaten hiç bu sularda yüzmesin.

Kafalar karışmasa sadece bizim forumda değil bütün dünyada bu kadar ses getirmezdi. Forumlarda, youtube kanallarında, sosyal medyada insanlar çok farklı tepkiler veriyorlar. İnsanların kafası baya bi karışmış gözüküyor bence. Gerçek saat sever dediğiniz kişiler tam olarak kimler oluyor? Misal bu saati çok isteyip sıraya girip alanları gerçek saat sever sayamaz mıyız? Çok kalıplara sokmamak lazım bence saat hobisini; sınırları çok hayali.
Kullanıcı avatarı
varistas

Mesaj manil » 29 Mar 2022, 17:27

Katılıyorum. Saat hobisi dendiğinde iyi olan kötü, kötü olan da iyi olmuyor. Genelde iyi niyetli yorumları da anlıyorum ve çoğu zaman aynı kanaatdeyim ve fakat "saatle uğraşıyorsa iyi, kalender adamdır; stili ve gustosu vardır" koşulu da bence her zaman geçerli değil. Omega'ya dönecek olursam, bu kadar hayatı sorgulatan bir şey değil ve de olmamalı. Nihayetinde NASA'nın testinde patlasa idi şu an belki Hamilton belki de farklı bir krono saati konuşuyor olacaktık.

Netice itibariyle öncesi ve sonrası tamamen pazarlama işi. Ruslar nasıl ki Sturmanskie'yi ideolojileri gereği ticari metaya dönüştürmediyse Omega da bunun aksini yaptı. Kendi içinde mantığı olan moonswatch'un beğenilmemesi son derece normal, ben bile gitgeller yaşadım ve muhtemelen de yaşayacağım. Buna karşın Omega moonwatch'a da fazla anlam yüklemekte biraz abartıldığını düşünüyorum. Selamlar.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: bluebird64 ve 226 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners