TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Low Ballers / Ölücü Şikayetleriniz Hakkında Bilgi ve Öneri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Low Ballers / Ölücü Şikayetleriniz Hakkında Bilgi ve Öne

Mesaj avsu07 » 04 Tem 2012, 10:02

Baran yazdı:Bence bir konu acılmalı bu projeyi biranönce hayata gecirelim.Tüm sınıfa bir kol saati hediye etmek o yaşta unutulmaz bir anı olacaktır.En azından ben o yaşlarda bana bir kol saati hediye edilse sanırım ömür boyu unutmazdım.Bir hesap numarası oluşturur adminlerimiz herkes gönlün geceni yatırır toplanan paraylada tüm sınıfa 1er saat alınır.

+1 :champ:
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj herofb » 04 Tem 2012, 10:13

ne bileyim ister saat hediye edilir ister kolda G-Shock duvar tamir edilir , açalım konuyu birşeyler yapalım ama maalesef pek ilgi çekmedi sanırım
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj whiskey » 04 Tem 2012, 10:40

herojd11 yazdı:ne bileyim ister saat hediye edilir ister kolda G-Shock duvar tamir edilir , açalım konuyu birşeyler yapalım ama maalesef pek ilgi çekmedi sanırım

Bende yardımda bulunmak isterim. Artık ne olursa. Forumca birşeyleri kararlaştıralım en yakın zamanda hayata geçirelim bence :thumbup: :champ:
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj mucadeleci » 04 Tem 2012, 11:23

iyi fikir ben varim :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj buTa » 04 Tem 2012, 15:32

herojd11 yazdı:ne bileyim ister saat hediye edilir ister kolda G-Shock duvar tamir edilir , açalım konuyu birşeyler yapalım ama maalesef pek ilgi çekmedi sanırım

İlgi çeker ama organize edilmedi sanırım herojd11. Saat alınması ve sevdirilmesi dışında , kullanılmayan çocuk eşyalarının,kıyafetlerinin, kitapların TSF üyelerinin yoğun olduğu şehirlere gönderilmesi ve akabinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılması olabilir. Bu konuyu başlatan ve ilham kaynağı olan sizin - herojd11- organizasyonla ya da konu açılıp nasıl işlem yapılması gerekeceğiyle ilgilenmeniz sanırım hepimizi sevindirecektir.
Bizlerde konu başlığı altında , yardım edeceğimiz eşya,saat gibi nesneleri hangi adrese göndereceğimizi öğrenirsek, TSF TÜZEL KİŞİLİĞİ ADINA yardım yapmış olabiliriz. TSF tüzel kişiliğinin oluşması , üyelerin yoğun yaşadığı yerlerde bu işlerin yapılması daha iyi olacaktır kanımca...
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj Baran » 04 Tem 2012, 15:55

İlk etapta cok dağılmamak lazım.Önce saat alınır sonra kullanılmayan ama o cocukların işine yarayacak hersey gönderilir ufak ufak.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Bond » 04 Tem 2012, 19:03

Herojd ilgi görmeme gibi bir durum değil ama kanuni prosedüre bakmak lazım. Bu tarz yardımlar resmi olursa nasıl oluyor bilemiyorum. Elbette biz aramızda bazı bağışlar veya kullanılmayan eşyaları / kitapları toplayıp bir yerlere gönderebiliriz. Neresi olacağını iyi seçmek lazım veya bir kuruma bağışlayabiliriz. Öğrencilere toptan Casio saat almak ise bana pek mantıklı gelmedi açıkçası ama siz bilirsiniz. Burası saat forumu ama saatten önce çok daha elzem ihtiyaçlar var. Yaz dönemi sonrası organize edebiliriz diye düşünüyorum. Eğer TSF olarak yapacaksak herhangi bir markanın distribütöründen bu konuda destek isteyebiliriz örnek Swatch olabilir veya muadili bir marka.

Böyle bir yardım organizasyonu olacak ise benim şahsi isteğim ve tercihim insanlardan çok daha fazla yardıma ihtiyacı olan sokak havyanlarına olmasıdır.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Baran » 04 Tem 2012, 19:41

Sevgili Bond bir köpek sahibi ve hayvansever olarak malesef bu işler grup halınde zor organize edilen şeyler.Bireysel olarak zaten yapacak olan yapacağını yapıyor yapmayanada yaptırmak zor.Heryerde bangır bangır söylenmesine ragmen buradan tekrar söylemek isterim.SOKAĞINIZA 1 KAP SU KOYUN CUNKU HAYVANLARIN YAZIN EN BUYUK SORUNU SUSUZLUK.

Yardım konusuna gelirsek ise yine organize olmak epey zor.İhtiyac olayına girersek cıkamayız o yuzden saat olayını cabuk bir sekilde ayarlayıp gerceğe dönüştürebiliriz.Bunun için forum ismini kullanmamıza gerek yok 1 hesap numarası bu foruma yakışacak bolca bağış ve sıkı pazarlıkcı bir saatsevere ihtiyacımız var.Resmı olmasına lüzum yok bence.Tabi bunlar hep benım fikirlerim ne kadar mantıklıdır değildir tartışılır size kalmış.
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 262 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners