TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex beklemekten b覺kt覺m...

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex beklemekten b覺kt覺m...

Mesaj beratd » 19 Au 2023, 19:37

muratcan87 yazd覺:Amcam 2 senedir Sub s覺ras覺nda. Gitti sonunda yeni Longines Hydroconquestlerden ald覺 ge癟ti. S覺ra gelirse gidip bakacak ama al覺r m覺 oras覺 muamma :D Saate asl覺nda 癟ok ilgisi de olmayan biri. Emeklilik hediyesi almak istedi o kadar ve b覺kt覺rd覺lar :D

Bakt覺覺m zaman Rolex bana hep Omegadan, JLCden, Glash羹tteden falan daha k繹t羹 i癟ilikli g繹r羹n羹yor. Yine mekanizma olarak da daha geride. 襤kinci el deeri saat satmayan ve takmak i癟in alan biri olduum i癟in de hi癟bir ey ifade etmiyor bana. Ayn覺 ekilde tan覺nmas覺n覺 da hi癟 mi hi癟 繹nemsemiyorum. Ben kolumda ta覺maktan keyif al覺yorum, o bana birilerinin tan覺y覺p yorum yapmas覺ndan 癟ok daha keyif veriyor. Bu nedenle fiyat覺yla ve bu beklemesiyle de beraber d羹羹n羹nce Rolex hep uzak geliyor bana. O paraya JLC al覺p ge癟erim. Tabii bu tamamen kiisel bir tercih. Kimine g繹re de kolunda Rolex olmas覺 inan覺lmaz 繹nemli.
Kesinlikle hak veriyor, kiisel olarak sonuna kadar kat覺l覺yorum bu g繹r羹lerinize. Uzun s羹re explorer s覺ras覺 beklemekten s覺k覺l覺p Omega alarak doru bir tercih yapt覺覺m覺 d羹羹n羹p mutlu mesut ya覺yorum[emoji3514]

SM-S918B cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
beratd

Kay覺t: 19 Kas 2017, 11:15

Mesaj eskiserkan » 19 Au 2023, 21:24

Bekleme siradi gercek olsa bekleyelim de alayi hikaye
Kullan覺c覺 avatar覺
eskiserkan

Kay覺t: 16 May 2010, 23:37

Mesaj Umutunal » 19 Au 2023, 21:52

Times saate, saat harici al覺 veri yap覺n, ulaamayaca覺n覺z saat yok. Liste fiyat覺n覺n 羹st羹nde sat覺lamayacak saatleri veriyorlar ancak. Harici saatler i癟in ekstra harcamay覺 a癟覺k癟a istiyorlar zaten
@ugurla.kirksaat
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutunal

Ya: 43
Kay覺t: 08 Kas 2018, 20:12

Mesaj muratcan87 » 19 Au 2023, 22:28

beratd yazd覺:Kesinlikle hak veriyor, kiisel olarak sonuna kadar kat覺l覺yorum bu g繹r羹lerinize. Uzun s羹re explorer s覺ras覺 beklemekten s覺k覺l覺p Omega alarak doru bir tercih yapt覺覺m覺 d羹羹n羹p mutlu mesut ya覺yorum[emoji3514]

Ben a癟覺k癟as覺 dediim gibi elime al覺p inceledikten sonra hi癟bir zaman ilgi de duy(a)mad覺m. Submariner liste fiyat覺na JLC Complete Calendar ya da Glash羹tte Original Panomatic Datum var. O saatler dururken Submarinera elim gitmiyor benim.
Kullan覺c覺 avatar覺
muratcan87

Kay覺t: 17 Tem 2017, 14:20

Mesaj mturann » 20 Au 2023, 10:38

muratcan87 yazd覺:
beratd yazd覺:Kesinlikle hak veriyor, kiisel olarak sonuna kadar kat覺l覺yorum bu g繹r羹lerinize. Uzun s羹re explorer s覺ras覺 beklemekten s覺k覺l覺p Omega alarak doru bir tercih yapt覺覺m覺 d羹羹n羹p mutlu mesut ya覺yorum[emoji3514]

Ben a癟覺k癟as覺 dediim gibi elime al覺p inceledikten sonra hi癟bir zaman ilgi de duy(a)mad覺m. Submariner liste fiyat覺na JLC Complete Calendar ya da Glash羹tte Original Panomatic Datum var. O saatler dururken Submarinera elim gitmiyor benim.

:thumbup: :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj fsinan » 20 Au 2023, 16:28

muratcan87 yazd覺:Amcam 2 senedir Sub s覺ras覺nda. Gitti sonunda yeni Longines Hydroconquestlerden ald覺 ge癟ti. S覺ra gelirse gidip bakacak ama al覺r m覺 oras覺 muamma :D Saate asl覺nda 癟ok ilgisi de olmayan biri. Emeklilik hediyesi almak istedi o kadar ve b覺kt覺rd覺lar :D

Bakt覺覺m zaman Rolex bana hep Omegadan, JLCden, Glash羹tteden falan daha k繹t羹 i癟ilikli g繹r羹n羹yor. Yine mekanizma olarak da daha geride. 襤kinci el deeri saat satmayan ve takmak i癟in alan biri olduum i癟in de hi癟bir ey ifade etmiyor bana. Ayn覺 ekilde tan覺nmas覺n覺 da hi癟 mi hi癟 繹nemsemiyorum. Ben kolumda ta覺maktan keyif al覺yorum, o bana birilerinin tan覺y覺p yorum yapmas覺ndan 癟ok daha keyif veriyor. Bu nedenle fiyat覺yla ve bu beklemesiyle de beraber d羹羹n羹nce Rolex hep uzak geliyor bana. O paraya JLC al覺p ge癟erim. Tabii bu tamamen kiisel bir tercih. Kimine g繹re de kolunda Rolex olmas覺 inan覺lmaz 繹nemli.

Omega, Longines, Tag Heuer, Oris bunlar覺n hepsini kulland覺m, yani konu hakk覺nda fikrim de bilgim de var. Hepsinde i癟ilik 羹st seviye ve kaliteli. Ama Rolex'deki bilezik, toka vs. kesinlikle daha kalitesiz deil. Ha o fark覺 vermeye demez, ya da beklemeye demez derseniz onu anlar覺m. Ama daha k繹t羹 i癟ilikli derseniz o sizin subjektif g繹r羹羹n羹z olur bence. Mekanizma olarak da ileride-geride denemez. 3230'lardaki yeni teknolojiler 癟ok iyi sonu癟 verdi. Sonu癟ta g羹nde +-2sn tutuyor mu? Manyetik olarak dayan覺m覺 iyi mi? Dayan覺kl覺 m覺? Hepsi evet. Ayn覺 eyi 70 dolarl覺k bir Eta mekanizma da verebilir ama ayr覺nt覺lara indiinizde teknii farkl覺. Ben Omega da ald覺m, b羹y羹k keyifle de kulland覺m, ama Rolex'den daha iyi falan deil, hepsinin saat yapma iine bak覺覺 farkl覺. 316L 癟elik yeterli diyen Omega, ama bu bana yetmez daha pahal覺 904L 癟elik kullan覺cam, ala覺m覺n覺 da kendim ince eleyip s覺k dokuyaca覺m 繹zel se癟eceim diyen Rolex. Bu Omega'y覺 daha k繹t羹 Rolex'i daha iyi yapmaz ama 羹retim mant覺覺n覺 ay覺r覺r. Bu ay覺r覺m da marka imaj覺n覺, fiyatlar覺, tercihleri belirliyor.
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj monopusher » 20 Au 2023, 18:20

Hediye eden olursa al覺r覺m para vermem [emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
the difference is to be sharper than anyone else.
Kullan覺c覺 avatar覺
monopusher

Kay覺t: 05 Oca 2019, 21:36

Mesaj manil » 20 Au 2023, 18:38

Rolex in biraz hakk覺 yeniyor gibi geldi. Bayilerin uyan覺kl覺覺ndan ya da talebin y羹ksekliinden markaya ve 羹retim tekniklerine eletiri getirmek biraz tart覺mal覺 ve bence doru deil.

Rolex hi癟bir zaman en iyiyi vermez. 5 kriter belirleyin ve 3 5 markay覺 deerlendirin, Rolex muhtemelen hi癟bir zaman 10 almaz ama ortalamas覺 dierlerinden genelde daha y羹ksek olur; optimumu verir ve her zaman kalite standard覺n覺 癟ok y羹ksek tutar.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 208 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners