Kesinlikle hak veriyor, kiisel olarak sonuna kadar kat覺l覺yorum bu g繹r羹lerinize. Uzun s羹re explorer s覺ras覺 beklemekten s覺k覺l覺p Omega alarak doru bir tercih yapt覺覺m覺 d羹羹n羹p mutlu mesut ya覺yorum[emoji3514]muratcan87 yazd覺:Amcam 2 senedir Sub s覺ras覺nda. Gitti sonunda yeni Longines Hydroconquestlerden ald覺 ge癟ti. S覺ra gelirse gidip bakacak ama al覺r m覺 oras覺 muammaSaate asl覺nda 癟ok ilgisi de olmayan biri. Emeklilik hediyesi almak istedi o kadar ve b覺kt覺rd覺lar
![]()
Bakt覺覺m zaman Rolex bana hep Omegadan, JLCden, Glash羹tteden falan daha k繹t羹 i癟ilikli g繹r羹n羹yor. Yine mekanizma olarak da daha geride. 襤kinci el deeri saat satmayan ve takmak i癟in alan biri olduum i癟in de hi癟bir ey ifade etmiyor bana. Ayn覺 ekilde tan覺nmas覺n覺 da hi癟 mi hi癟 繹nemsemiyorum. Ben kolumda ta覺maktan keyif al覺yorum, o bana birilerinin tan覺y覺p yorum yapmas覺ndan 癟ok daha keyif veriyor. Bu nedenle fiyat覺yla ve bu beklemesiyle de beraber d羹羹n羹nce Rolex hep uzak geliyor bana. O paraya JLC al覺p ge癟erim. Tabii bu tamamen kiisel bir tercih. Kimine g繹re de kolunda Rolex olmas覺 inan覺lmaz 繹nemli.
SM-S918B cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi