TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Micro Brand

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Micro Brand

Mesaj morningstar » 11 Tem 2019, 19:13

So what is a “microbrand”? We can possibly agree on several parameters: It is a brand that is independently owned, often run by a single person or a team of a few people; that produces watches in small batches, at a rate of several hundred to several thousand a year; that often outsourced at least one significant part of its watches to be made elsewhere, whether in Asia or Switzerland; and that “cuts out the middleman” by selling its watches online, straight to consumers (though some will also sell in retail locations).

Microbrand saatler yılda bir kaç yüz-bir kaç bin arasında üretim yaparlar.Emrah bey gayet düzgün bir dille anlatmış bazı şeyleri araştırıp yazmak lazım.Ayrıca burası bir tartışma ortamı(tartışma ortamı derken kişisel olayları tartışma) değil ki geçmişte ve başka bir konuda yaşadığınız olayı buraya taşıyorsunuz.Forumun ortamını böyle konularla germenin yanlış olduğunu düşünüyorum sevgili dogo.Sorun yaşadığınız zaman aklınıza böyle takiliyorsa üyeye özel mesaj atarak çözebilirsin.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
morningstar

Mesaj Ufkynl » 11 Tem 2019, 20:43

Bir-kac favori micro ile devam edelim.ResimResimResimResimResimResimResimResim

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ufkynl

Mesaj Alkım » 13 Tem 2019, 16:10

dogodenizli yazdı:
Selcuk0ral yazdı:Başlığı görünce Micro Brand nedir acaba? Diye düşündüm girdim baktım cevabı yok :super:

Birkaç kelime ile kısaca özetlemek gerekirse,fazla bilinmeyen arka planda kalmış markalar olarak yorumlayabiliriz.
Buna en güzel örnek Çinli ureticilerdir sanırsam.

Dogukan senin icin kardesim [emoji23]
ResimResim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Alkım

Mesaj Alkım » 13 Tem 2019, 16:21

Bu arada ilkay’cim cok guzel bir konu olmus. Tebrik ederim kardesim. Aklimdaki bir saatide paylasayim.[emoji16]
ResimResimResimResim

Kullanıcı avatarı
Alkım

Mesaj dogodenizli » 13 Tem 2019, 16:45

alkm33 yazdı:
dogodenizli yazdı:
Selcuk0ral yazdı:Başlığı görünce Micro Brand nedir acaba? Diye düşündüm girdim baktım cevabı yok :super:

Birkaç kelime ile kısaca özetlemek gerekirse,fazla bilinmeyen arka planda kalmış markalar olarak yorumlayabiliriz.

ResimResim

Saatin arka kapak görüntüsü muhteşem. Baktıkça mutlu olur insan :D İşçilik olarak kendi fiyat düzeyinde rakipsiz bir saat. Yazıların Çince oluşu da ayrı bir hava katmış.

Saati satarsan aynı ayarda bir saat almak için bu saatin 2-3 misli bütçe ayırman gerekir gibi duruyor :)
Sen en iyisi bu saati güle güle kullan Alkım abi :D Güzel zamanlarına eşlik etsin
Kullanıcı avatarı
dogodenizli

Mesaj Alkım » 13 Tem 2019, 17:07

dogodenizli yazdı:
alkm33 yazdı:
dogodenizli yazdı:

ResimResim

Saatin arka kapak görüntüsü muhteşem. Baktıkça mutlu olur insan :D İşçilik olarak kendi fiyat düzeyinde rakipsiz bir saat. Yazıların Çince oluşu da ayrı bir hava katmış.

Saati satarsan aynı ayarda bir saat almak için bu saatin 2-3 misli bütçe ayırman gerekir gibi duruyor :)
Sen en iyisi bu saati güle güle kullan Alkım abi :D Güzel zamanlarına eşlik etsin

Teşekkür ederim kardeşim, forumdaki arkadaşlar sağolsun mesaj atıyorlar satarmısın diye ama bende hiç satmayı düşünmüyorum. Böyle bir güzelliği bir daha bulamam.[emoji16]

Kullanıcı avatarı
Alkım

Mesaj ilkayacil » 14 Tem 2019, 00:43

alkm33 yazdı:Bu arada ilkay’cim cok guzel bir konu olmus. Tebrik ederim kardesim. Aklimdaki bir saatide paylasayim.[emoji16]
ResimResimResimResim

Teşekkür ederim kardrşim aklıma böyle bi konunun eksikliği gelince tamamlamak istedim, senin saatte daha önce söylediğim gibi muhteşem zaten [emoji3][emoji106]
Son 2 fotodaki saatlerde baya iyiymiş böyle fotolar gelince bütçe sıkıntısı oluşuyor kaşıntı başlıyor [emoji3]

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ilkayacil

Mesaj Alkım » 18 Tem 2019, 20:02

ilkayacil yazdı:
alkm33 yazdı:Bu arada ilkay’cim cok guzel bir konu olmus. Tebrik ederim kardesim. Aklimdaki bir saatide paylasayim.[emoji16]
ResimResimResimResim

Teşekkür ederim kardrşim aklıma böyle bi konunun eksikliği gelince tamamlamak istedim, senin saatte daha önce söylediğim gibi muhteşem zaten [emoji3][emoji106]
Son 2 fotodaki saatlerde baya iyiymiş böyle fotolar gelince bütçe sıkıntısı oluşuyor kaşıntı başlıyor [emoji3]

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[emoji1303][emoji23]

Kullanıcı avatarı
Alkım

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 182 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners