TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnsanlar Bazı Saat Markalarını Neden Tercih Eder?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İnsanlar Bazı Saat Markalarını Neden Tercih Eder?

Mesaj Clk » 11 Haz 2010, 22:48

:super: :super: :super:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Cant » 11 Haz 2010, 22:50

bir an olsun susturabildim ya seni, maçı kaçırmama değer :)
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Modern60 » 11 Haz 2010, 22:53

B&O sistem olarak bir tasarım harikası olabilir ama ses olarak o kadar çok daha üst düzey sadık elektronikler var ki, iyi bir örnek değil. Buraya kadar girmek istemedim ama ne yazık ki mecburen damdan düşüp aranıza şaka maka katıldım. Sadece saat markalarını örnekleyerek konuşursak sanırım çok daha doğru olacak.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj 2fast4u » 11 Haz 2010, 22:56

cant kusura bakma sen kendı yazdıklarınla kendın celıskıye dusmussun ve demogojı yapıyorsun.1.sı zıppo ıle yakmam dedıgın sıgaranı dupont ıle yakarım demıssın kı ne yazıkkı dıger bır klasıgı farketmeden ovmussun.Yanlıs bılıyosam duzeltın dedemın 30 sene once tasıdıgı dupont la bugun vıtrınlerdekı dupont aynı.Ve tıpkı deger klasıkler gıbı olusu para eder.Bu arada ben punch habanos puro ıcerım ve cıra ıle yakarım :)Gelelım motor muhabbetıne ,motorsıklet forumlarında aynı nıckname ıle yıllardır yazıyorum senın cızdıgın motorcu profılı tatlı su motorcusu mevzusunun konumuzla ılgısı yoktur.Fakat degınmısken soylıyeyım bır motorcunun harleyı ,sport makınası endurosu ve aynı zamanda bebek sahılı turları ıcın senınde sevdıgın (ne hıkmetse yıllardan berı cızgısını hıc egısmeyen bır baska klasık vespa tercıhın olmus:))scooter ı olabılır.Bu neden harleyı sıcak yaz gunlerı saklamak ıcınde yeterlı bır sebebtır.Demek oluyor kı senınde lıstende yıne farklı bır tarzın yansıması olan farklı klasıkler yer etmıs .Fakat ne yazıkkı zevkler ve renkler tartısılmaz yeter kı hatrı sayılır ız bırakan markalar olsun .............
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 11 Haz 2010, 23:01

cant yazdı:yine hep konudışı ama fb olayı hayalden çıkmış durumda, sanıyorum oralardan iyi görünmüyor türk sporundaki durumu.

inanmadığım hiçbir şeyi yazmıyorum ki ben, yanlışta olabilir sonuçta ama dikkat edersen iddia hiç etmiyorum, bunlar benim kendi fikirlerim ama sen motomaxx'ın genel müdürünün (ne meşhur oldu adamcağız) fikirlerini yazıyorsun, kendi yazdıklarının tatmin yaratamadığını farkedince, o zaman kendi inanmadığın şeylere başkaları yardımıyla inanmak ve rahatlamak istiyorsun diye düşünmem doğal olur.

her insanın bir defosu vardır clk, mühim olan o defonun etrafa zarar vermemesi, bak çoğu olayda doğruyu bulmuşsun, rolex te olsun artık, yapacak bir şey yok, nasılsa buradayız, bekleyip görürüz ;)

İşin aslı, ele avuca gelir hiçbirşey de yazmıyorsun. Sadece eleştiri :D . Ben meşhur ettiğimiz amcamızın sözünü sadece örnek olarak verdim. Çünkü bu yönde düşünen tek insan ben değilim. Rolex'e karşı antipatisi olan tek kişide sen değilsin.

İddiasız insan olmaktansa düşüncelerim, değerlerim ve inançlarım uğruna ölürüm. Kaçak oynayıp oriental bir şahıs olmaktansa kavgacı olmayı yeğlerim. Bu tamamen kişilik meselesi. Burada doğru yada yanlış yok. Kimse benim düşüncelerimi benimsemek durumunda değil, bende başkasının beğenisine göre beğenilerimi 8-)

Son cümlede de mesiah gibi konuşmuşsun. Bu son cümleye de yorumum :champ: :lol:

Modern60, abi FB'li olduğunu bilmiyordum. Kusura bakma :) Bu arada müzik sistemleri ile ilgili söylediğinde 100% yanındayım. Ses kalitesi olarak B&O ilk 5'e bile giremez. (bunu B&O topladığım halde yazıyorum. demek ki fanatiklik ile gerçekleri söylemek farklı şeylermiş)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 11 Haz 2010, 23:03

2fast, bu polemik çok uzayacak :) Ooooohhhh, rayting yapıyoruz burada :)
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Modern60 » 11 Haz 2010, 23:04

Ben de çok uzun süre albüm koleksiyonlarına sahiptim. Ta ki hayatımı Tansu Çiller ve dramatik eknomik revizyonlarına kadar. Rock'un en asil hard kılığından, jazz'ın en coolish hallerine ve klaisğin odasından senfonilerine kadar her türden albümlerim vardı. 1995 te 1500 den fazla cd satmak ve maalesef onlarla yaşamaya çalıştım. Bu 1500 en seçkinlerindendi. Ben aynı zamada besteci ve 1980 lerde icra sanatçısı olarak sahnelerdeydim. Ama bu söylediğim müzik kültürleri işime devam etmeme izin vermediler ve bıraktım. Burada anlatmak istediğim clk aslında biraz haklı. Ama bu haklılığı Rolex'in bir kaç ciddi teknik katkısı dışında bütün markaları kapsıyor. O yüzden dün 300 yıldır bir şey yapılamamış dedim. Ama ben de sana katılıyorum ve IWC yi bir çok modeline hayran olup tercih ederim. Rolex'in banalliğinden değil, sadece çizgisel olarak bana bir şey vermediğinden. Milgauss hariç. Her markada da çok beğendiğim bir model olabilir. Hiç birinin fanatiği olmam. Üç aşağı beş yukarı hepsi aynı.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj 2fast4u » 11 Haz 2010, 23:07

"bose " desek daha dogru olur.... :thumbup:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 190 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners