orbay yazdı:Tamirciler de satıcılar da bıktırdı beni. İsim vermeyeceğim en son iki satıcıdan da gelen ürünlerde kılcal çizik ve ezilme vardı. Orijinal kutusu yerine daha şekilli bir kutuya koymuşlar ama kutular sorunlu. Daha şekil bir gönderim yerine ürünün sağlam gelmesini tercih ederim. Almanya’dan sapasağlam ürün geliyor, burada iki adım yerden gelemiyor. Zaten tamircilerden bıktığımdan kullan at denilebilecek modeller tercih etmeye başlamıştım. Saat işi hassas iş, saatler narin ürünler. İşi incelikli yapamıyorsanız hiç yapmayın.
Evet, bence de isim verilebilir. Hele su mekanik saatlere çöp diyeni cok merak ettimhknmtn yazdı:orbay yazdı:Tamirciler de satıcılar da bıktırdı beni. İsim vermeyeceğim en son iki satıcıdan da gelen ürünlerde kılcal çizik ve ezilme vardı. Orijinal kutusu yerine daha şekilli bir kutuya koymuşlar ama kutular sorunlu. Daha şekil bir gönderim yerine ürünün sağlam gelmesini tercih ederim. Almanya’dan sapasağlam ürün geliyor, burada iki adım yerden gelemiyor. Zaten tamircilerden bıktığımdan kullan at denilebilecek modeller tercih etmeye başlamıştım. Saat işi hassas iş, saatler narin ürünler. İşi incelikli yapamıyorsanız hiç yapmayın.
Niye isim vermiyorsunuz hocam? Verin ismini cismini, mağaza adını, tamirci adını adresini vs ki başkaları da onlarla iş yaparken bir kez daha düşünür. Bazen biraz daha ucuz diye seçtiğimiz satıcılar oluyor belki öyle bir durum olur onu değil diğer satıcıyı tercih ederiz. Zaten bu tarz mesajların asıl amacı da serzenişte bulunmaktan öte "ben yandım siz yanmayın" demek içindir bence.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: insatiable, kesikparmak ve 242 misafir
|