''Gelmesede ben zaten 13 yıldır paypal kullanıyorum, hiç Türkçe paypal'in alt yapısına ihtiyacım olmadı...''
Bende tam ondan bahsetmek istemiştim. eskidende paypal bankadan para transferi yapıyordu. eskisi gibi yapabileceksek sorun yokki zaten
maviplnet yazdı:''Gelmesede ben zaten 13 yıldır paypal kullanıyorum, hiç Türkçe paypal'in alt yapısına ihtiyacım olmadı...''
Bende tam ondan bahsetmek istemiştim. eskidende paypal bankadan para transferi yapıyordu. eskisi gibi yapabileceksek sorun yokki zaten
Nethiustr yazdı:Tgm yazdı:Yarın bir "sitemkar" dilekçe yazıp BDDK'ya fakslayacağım. Bir kişi bile alıp okusa, aklında "acaba" dese yeterli..
Evet artık yukardaki listedeyiz ne yazık ki. E-ticaret dünyada katlanarak artarken bizim e-ticaretteki en yaygın, ve en güvenli ödeme sistemini kovmamız akıl alır gibi değil. E-ticaret yürüten irili ufaklı firmalar, girişimciler ülkeye döviz getiriyordu ve bunların hepsinin kapısına kilit vuruldu. Çok yazık edildi. Dilerim en kısa zamanda bu yanlıştan dönülür
Bence bu konuda özenli güzel bir dilekçe yazılıp gerekirse bir imza kampanyası başlatılmalı, sadece bir fax değil binlerce kişiye yayıp, gözlerine gözlerine sokmaliyiz...
Ben artık sıkıldım be abi, adamlar her türlü pisliği yapıyor, hırsızlığın zirvesindeyiz, ortalık kaçak belge kaynıyor Pelikan felan filan, buna rağmen tek dertleri verinin Türkiye'de saklanması mi olmuş? Sıkıldım artık vallahi sıkıldım...
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 204 misafir
|