Clk yazdı:Madem bu kadar tavsiye gelmis ben de görüyorum ve yükseltiyorum. Sinn 104 St Sa A modeli bence tam bu bütceye ve beklentilere uyar![]()
Isvicreli degil ama Swiss Made yaninda ezilmez bükülmez. Sonucta "Made in Germany"
cash yazdı:Longines hydroconquest diyorum.
platinum yazdı:Ben ikinci bir öneride daha bulunmak istiyorum. Yine ikinci el bir saat.
Bulgari Diagono Scuba. (Kauçuk kordon)
MertYe yazdı:platinum yazdı:Ben ikinci bir öneride daha bulunmak istiyorum. Yine ikinci el bir saat.
Bulgari Diagono Scuba. (Kauçuk kordon)
Bence 2. El düşünülür ise en mantıklı tercih Bvlgari olur fakat bence çelik bilezik olarak tercih etmeniz daha yerinde bir karar olur. Bvlgari zorlu center mağazasından geçen ay 530 liraya kaucuk kordon aldim 230 liraya da orjinal toka satıyorlardı. Bvlgariyi simdi kauçuk olarak alıp ilerde celik yapmak isterseniz size çok daha fazla bir maliyet çıkar diye düşünüyorum. Şimdi çelik alırsanız ilerde kauçuğu yanına eklemek daha rahat olur. Bu arada kauçuk kordonlar Bvlgariye daha çok yakışıyor farklı bir tarzı var kauçuk kordonlarının.
Buda kauçuk kordon aldığım 35mm lik Bvlgari(toka orjinal bvlgari tokasi değil longinese ait bir toka. 230 lirayı bir tokaya vermeye kıyamadım):
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Majestic-12 [Bot] ve 64 misafir
|