TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

3000 TL Bütçeli İlk Swiss Saatim İçin Öneriler

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 3000 TL Bütçeli İlk Swiss Saatim İçin Öneriler

Mesaj Aristophan » 04 Ağu 2015, 03:15

sinn :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
Aristophan

Mesaj onlyblues » 04 Ağu 2015, 08:54

Clk yazdı:Madem bu kadar tavsiye gelmis ben de görüyorum ve yükseltiyorum. Sinn 104 St Sa A modeli bence tam bu bütceye ve beklentilere uyar 8-)

Resim

Isvicreli degil ama Swiss Made yaninda ezilmez bükülmez. Sonucta "Made in Germany" :thumbup:

Çok şık bir saat. Alman saatleri hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim.. Teşekkür ederim değerli görüşleriniz için...
Kullanıcı avatarı
onlyblues

Mesaj ustaomer16 » 04 Ağu 2015, 09:43

paul picot olabilir
Kullanıcı avatarı
ustaomer16

Mesaj cash » 07 Ağu 2015, 18:47

Longines hydroconquest diyorum.
Kullanıcı avatarı
cash

Mesaj platinum » 08 Ağu 2015, 09:03

Ben ikinci bir öneride daha bulunmak istiyorum. Yine ikinci el bir saat.

Bulgari Diagono Scuba. (Kauçuk kordon)
En son platinum tarafından 08 Ağu 2015, 09:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
platinum

Mesaj eyimen » 08 Ağu 2015, 09:15

cash yazdı:Longines hydroconquest diyorum.

+1 Tam bu fiyat aralığında, tercihe göre mavisi alınır :)
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj MertYe » 08 Ağu 2015, 13:25

platinum yazdı:Ben ikinci bir öneride daha bulunmak istiyorum. Yine ikinci el bir saat.

Bence 2. El düşünülür ise en mantıklı tercih Bvlgari olur fakat bence çelik bilezik olarak tercih etmeniz daha yerinde bir karar olur. Bvlgari zorlu center mağazasından geçen ay 530 liraya kaucuk kordon aldim 230 liraya da orjinal toka satıyorlardı. Bvlgariyi simdi kauçuk olarak alıp ilerde celik yapmak isterseniz size çok daha fazla bir maliyet çıkar diye düşünüyorum. Şimdi çelik alırsanız ilerde kauçuğu yanına eklemek daha rahat olur. Bu arada kauçuk kordonlar Bvlgariye daha çok yakışıyor farklı bir tarzı var kauçuk kordonlarının.

Buda kauçuk kordon aldığım 35mm lik Bvlgari(toka orjinal bvlgari tokasi değil longinese ait bir toka. 230 lirayı bir tokaya vermeye kıyamadım):

Resim
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj onlyblues » 09 Ağu 2015, 15:09

MertYe yazdı:
platinum yazdı:Ben ikinci bir öneride daha bulunmak istiyorum. Yine ikinci el bir saat.

Bence 2. El düşünülür ise en mantıklı tercih Bvlgari olur fakat bence çelik bilezik olarak tercih etmeniz daha yerinde bir karar olur. Bvlgari zorlu center mağazasından geçen ay 530 liraya kaucuk kordon aldim 230 liraya da orjinal toka satıyorlardı. Bvlgariyi simdi kauçuk olarak alıp ilerde celik yapmak isterseniz size çok daha fazla bir maliyet çıkar diye düşünüyorum. Şimdi çelik alırsanız ilerde kauçuğu yanına eklemek daha rahat olur. Bu arada kauçuk kordonlar Bvlgariye daha çok yakışıyor farklı bir tarzı var kauçuk kordonlarının.

Buda kauçuk kordon aldığım 35mm lik Bvlgari(toka orjinal bvlgari tokasi değil longinese ait bir toka. 230 lirayı bir tokaya vermeye kıyamadım):

Resim

Verdiğiniz tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar. Bir haftadır yoğun bir dönem geçirdim konu başlığımda çok aktif olamadım. Herkese teşekkür ediyorum. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
onlyblues

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Majestic-12 [Bot] ve 64 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners