Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Bond'un kafasında forumdaki saat sirkulasyonunu arttıracak birşeyler var gibi geliyor bana ama bakalım Hayırlısı. Ya da "kullanmadığın saatini getir, illa bir kullanacak buluruz" tadında bir kampanya falan mı acaba
Ben zaten kullanilmayan yada az kullanilab saatin hemen elden ciakrtilmasindan yanayim. Kendi acimdan ancak saatlerin Degerini korudugu yada az kaybettigi surece devam edebilecegimi dusunuyorum.
En degerlilere gelirsek, 19 yasindaki swatch um manevi olarak degerlidir, maddi hic bir degeri olmamakla beraber kullanma ihtimalim de sifirdir.
Dugun hediyem omega seamaster esimin ailesinin hediyesi, sikligi azalsada hep kullanacagimi biliyorum. Maddi degerinartik oldukca dusse de manevi degeri hep olacaktir.
Bvlgari ogrencilik yillarinda ulasmak istedim yeri sembolize ediyor sanirim, o nedenle elden cikmaz, ciksa da geri geliyor zaten.
Ama ust segmentte en fazla iki saat elde tutmaya karar verdim, fazlasi bana gore degil. Spor ve dress olabilir, az spor cok spor olabilir...
I
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
valla ben buraya herhalde bütün saatleri koyarım çünkü özellikle foruma üye olduktan sonra manevi değeri olan saatleri tutup, bir heves alınmış saatleri elden çıkararak bir konsolidasyona gittim
Ama seçmem gerekirse 18 yaş hediyesi olarak bana takdim edilmiş olan Coke'un yeri apayrıdır...
12-13 yaşlarımda, tüm yaz tatili boyunca sanayide çalışıp para biriktirerek kendi başıma aldığım ilk saatim en kıymetlim. Fakat takar mıyım? Sanmıyorum
Orientle ise çok sıkı bir bağ oluştu çok seviyorum hayalimdeki submarinerı alsam bile sanırım bu orientten vazgeçemem.