Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
SeRxx » 08 Şub 2015, 23:28
kilimanjaro yazdı:SeRxx yazdı:Mesajınızı tam olarak anlamamakla birlikte, böyle bir reytingin pek mühim olmadığını belirtmek isterim
kilimanjaro yazdı:Aslında SeRxx , bir markayla veya onun herhangi bir modeliyle alay etmek foruma action katıyor gibi ... bu da rating açısından olumlu

... omega babamızın oğlu değil boşver

Aslında hiçbir markanın ve onlara ait herhangi bir modelin küçümsenmemesi gerektiğini söylemeye çalışmıştım ... ha küçümsenirse de önemsemem ... o markaya ait bir model kullansam bile ... sizde aldırmayın demeye getirdim.
sevgiler SeRxx hocam

Detaylı açıklamanız için teşekkürler

Marka/Model'lerin küçümsenmemesi konusunda hemfikiriz kesinlikle

-

SeRxx
-
Terasus » 09 Şub 2015, 13:51
Bence saat gayet yakisikli. Ben cok begendim. Ufak detaylara cok takilirsak bence saatin guzel butunlugune haksizlik etmis oluruz. Daha once biryerlerde okumustum, "eger sevgilinizin yuzune mercek tutarak bakarsaniz gordukleriniz sivilceler, catlaklar ve siyah noktalar olacaktir" diye. Soyle biraz geriye cekilip bakinca ne de guzel birsey goruyoruz oysa degil mi?
-

Terasus
-
onurkoseoglu » 02 Mar 2015, 17:48
5000 USD civarını aşmıyorsa mükemmel.
-

onurkoseoglu
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir