TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner Yurtiçi / Yurtdışı Satın Alma Tavsiyesi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Submariner Yurtiçi / Yurtdışı Satın Alma Tavsiyesi

Mesaj Erenecz » 11 Şub 2015, 18:49

iyigünler,önümüzdeki ay monaco ya gideceğim,rolex submarıner düşünüyorum,fiyat iskonto taxfree hakkında tecrübesi bilgisi olan arkadaş varmıdır,teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Erenecz

Mesaj manil » 11 Şub 2015, 22:13

Caner1983 yazdı:Şuan newyorktayım 7500 dolar çekti discount dedim yarım yamalak ingilizcemle acımasızca no dedi :shock:

Caner valla senin yerine ben stres oldum abi. Gavura bak hele no discount diyor demek... Aklıma gelmişken, seninle konuştuğumuz akşam sub işini ben kafada bitirmiştim. Benim olayda etkin oldu itiraf edeyim. sen de alıver de, istanbul'da misafirim ol. İmkan varsa Swissluxury.com'a da baksana hazır oradayken..
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj Caner1983 » 11 Şub 2015, 23:59

manil yazdı:
Caner1983 yazdı:Şuan newyorktayım 7500 dolar çekti discount dedim yarım yamalak ingilizcemle acımasızca no dedi :shock:

Caner valla senin yerine ben stres oldum abi. Gavura bak hele no discount diyor demek... Aklıma gelmişken, seninle konuştuğumuz akşam sub işini ben kafada bitirmiştim. Benim olayda etkin oldu itiraf edeyim. sen de alıver de, istanbul'da misafirim ol. İmkan varsa Swissluxury.com'a da baksana hazır oradayken..

Vallaha anıl en son 6750 buldum onuda arkadaş vasıtasıyla official retailer değildi oyüzden o topa hiç girmedim.Bayadır bekliyom frang düşer mi diye artık korkum 3 lira olacak.bu arada davetin için teşekkürler kardeş inşallah birgün olur :super:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Erenecz » 12 Şub 2015, 00:36

Türkiye'de en uygun fiyatlı nerede bulabilirim acaba arkadaşlar, teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Erenecz

Mesaj Caner1983 » 12 Şub 2015, 08:15

Erenecz yazdı:Türkiye'de en uygun fiyatlı nerede bulabilirim acaba arkadaşlar, teşekkürler

2 haftadır fiyatlara bakamadım en son izmir rolex bayi fena değildi :thumbup:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj tarkani » 12 Şub 2015, 12:49

Erenecz yazdı:iyigünler,önümüzdeki ay monaco ya gideceğim,rolex submarıner düşünüyorum,fiyat iskonto taxfree hakkında tecrübesi bilgisi olan arkadaş varmıdır,teşekkürler

Merhaba, ben yeni geldim.

%14 vergi iadesi alıyorsun. Klasik modellerde pek indirim olmuyor. ÖM ile bayii telefon ve kişi bilgisi veriyorum.

Önemli nokta; Nice havalimanında x-rayden geçtikten sonra geri çıkarmıyorlar, pasaport kontrolünden geçmesen dahi. Tax free işlemleri öncesinde yapılmalı. Ben bunu atladım, şimdi düzeltmek için uğraşıyorum.
Kullanıcı avatarı
tarkani

Mesaj Erenecz » 12 Şub 2015, 18:56

Parisde bayinin biriyle mail lesştim,submarıner için 7400 euro fiyat verdiler,indirim sordum henüz cevap vermediler,sadece %12 tax uygulanıyomuş,o fiyatlarla buradan almayla çok bi farkı yok gibime geliyo...
Kullanıcı avatarı
Erenecz

Mesaj scudetto » 13 Şub 2015, 00:55

ben de batman bezel için atina kessaris'ten 6500(tax free ile) euroluk fiyat aldım, almayı düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
scudetto

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 283 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners