Yahudilerin işçi olarak çalışmasından ziyade gene ticaret yaptıklarını, hatta WW1'de Alman ekonomisini karaborsacılık vb. suçlarla batırdığının propagandası yapılmıştır 3rd Reich döneminde.
Özellikle Triton'un ilk yazısı, tüm postları keyifle okudum. Avrupa'nın tek kutup olduğunu ve AB içi bir çıkar çatışmasının yaşanacağını imkansız görüyorum. Onunda ötesinde Dünya savaşı fikri özellikle bu teknolojiyle extremist geliyor. Buna rağmen WW1'den sonrada rahmetli M.K.Atatürk gibi WW2'yi öngören çok nadir insan vardır.
Ekonominin temeli üretim. Almanya ve İngiltere'nin Ab yi domine ettikleri bir gerçek. Son dönemlerde İngiltere'nin toparladığını, büyüme olduğunu görmüştüm haberlerde. Bakalım umarım doğrudurda şu çalışma izni vs. prosedürü gevşetirler biraz. Portekiz, İspanya ne durumda çok bilmiyorum ama kimle konuşsam, Türkiye'ye sakın gelme diyor, hatta bana haber uçuruyorlar
Türkiye'de tam olarak ne üretiliyor bilmiyorum ama telekomda rezil halde olduğumuzu biliyorum. Zaten banada yazılım işleri gelip duruyordu. Gerek yok Dsp, sinyal, sensör falan genel kültür onlar bana

Lazım oldumu alırız dışardan yorulduğumuza değmez