mrbars yazdı:benim anladığım, fsinan'ın bu reviewi kendi fikirlerine yakın görüp beğenip forumda paylaşması. belki kendisi direk forumda quartz saatlerin üstünlüğünü anlatsa çoğunluğu mekanik saatlere gönül vermiş bir forumda tepki direk gelecekti; o yüzden reviewi sundu. gelen giden tepkilerden anladığım kadarıyla da, review ile üstü örtülü dalga geçilince kişisel algılanması bu yüzden.
bu arada ingilizcem yok paylaşımı zaten anlamadım. muteber, ziyade, asoşiyetıd pires falan osmanlıcam da yok, gerisini de anlamadım zaten. bazı üyeler bende engelli, bir kısım yazıları görmüyorum da zaten.
nihayetinde kimse kimsenin paylaşımını beğenmek zorunda değil. misal ben ne paylaşımlar yapıyorum, kendi yazdığıma gülmekten kaç kere altıma yaptığım oldu ama kimseden tepki gelmedi. 12 ağustos'ta 2 kere, 7 eylül'de 1 kere, 12 kasım'da 1 kere, 16 aralıkta, 13 ocak'ta 3'er kere kimse paylaşımımı beğenmedi. oturdum ağladım. bir keresinde 3 dakika, diğerinde 3 dakika 2 saniye, aralıkta tam 5 gün ağladım. ağlarım ben. balık burcuyum, hassas adamım. bazı snoblar ağlıyorum diye eleştirebilir. ama ben şairaneyim. sanatçıyım. sevdim mi tam severim, romantikim. bu vesileyle forumdaki kızlara selam ederim.
mrbars yazdı:bazı üyeler bende engelli, bir kısım yazıları görmüyorum zaten.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: kirpi ve 105 misafir
|