TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Mesaj MertYe » 30 Haz 2016, 01:40

Abi canlı incelemiştim acaip hoşuma gitmişti. Bide limitli falan bir model yalnız içine ufak tefek renk serpiştirseler fena olmazmış :lol:

Resim

Edit: Ben bu yazdıklarımı resmini eklediğim model için söyledim. Bu arada saat 44 mm
Kullanıcı avatarı
MertYe

Re: Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Mesaj ltf » 02 Tem 2016, 23:03

Beverly Hills'deki Panerai butikine bir gozatayim derken bu yeni PAM1312 modelini gordum, hemen denedim. Henuz cogu butike ulasmamis bile bu yeni model, ilk deneyenlerden olmak sevindirdi.

Modelimiz 2016 Mayista tanitildi: 44mm, 3 gun PR, 300m WR

Saat PAM312 ile buyuk benzerlik gosteriyor. Belirgin farki mavi saniye kolu ve yesil yerine patina dial kullanilmis olmasi. En onemli fark ise mekanizmada: Bu saatte P9000 yerine yeni P9010 mekanizma kullanilmis. Bu mekanizma cok daha ince P9000a gore, bu da bilekteki konforu guzel olcude arttirmis.

Saat ile ilgili tek negatif yorumum mavi dial olacak, biraz fazla dikkat cekici olmus ve genel goruntuyu bozmus diye dusunuyorum, ama illaki begeneni olacaktir.

Resimlerle bas basa birakayim sizi:

Resim
Resim
Resim
Resim
Time is slow when you wait, time is fast when you are late!
Kullanıcı avatarı
ltf

Mesaj ltf » 02 Tem 2016, 23:06

Gitmisken bir turlu icime sindiremedigim PAM305 Submersiblei da bir daha deneyeyim dedim. Yorumlariniza birakiyorum :lol:

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ltf

Mesaj Caner1983 » 03 Tem 2016, 00:25

Submersible yi bidaha denemeyin çok büyük :thumbup:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj ltf » 03 Tem 2016, 00:27

Ben de ayni sekilde dusundum yine ama bir turlu aklimdan cikmiyor model :lol: Arkasi acik bir 44mm submersible yapsalar direk alacagim. Paneraideki yetkililere duyurulur :D
Yeni PAM1312 hakkinda dusuncelerin nedir peki?
Kullanıcı avatarı
ltf

Mesaj Caner1983 » 03 Tem 2016, 00:33

ltf yazdı:Ben de ayni sekilde dusundum yine ama bir turlu aklimdan cikmiyor model :lol: Arkasi acik bir 44mm submersible yapsalar direk alacagim. Paneraideki yetkililere duyurulur :D
Yeni PAM1312 hakkinda dusuncelerin nedir peki?

Mavi dial açısından +1 diyorum size hak veriyorum alakası yok ama şöle örnek vermek gerekirse grand seiko sbgh001 e takmış durumdayım bu aralar ondaki mavi saniye kolu en ufak sırıtmıyor burdakinde ise renginden mi konumundan mı siyah üzerine olduğu için mi çok sırıtmış ver gereksiz buldum
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj abice » 03 Tem 2016, 01:15

Sizde vazgeçemediğiniz bir panerai sevdası var anlaşılan [emoji1] bana sorarsanız submersible modelini geçtim 44mm bile çok yakışmamış bileğinize. Çok güzel bir koleksiyonunuz var, özenle seçilmiş hepsi belli ama bu modeller bence olmamış sizde. İlla koleksiyona bir panerai katacam diyorsanız 512 veya 620 gibi 42mm olan modeller olabilir, bilmiyorum onları deneme şansınız oldu mu? Ya da yeni gelen luminor due koleksiyonunda da 42mm mevcut.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
abice

Mesaj Bg17 » 03 Tem 2016, 03:05

Bu pam lerin hicbiri benim icime sinmiyor, guzel de durmamis bence, ama zevk meselesi. Ince bilek icin degil bu marka.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: EczAtes, sphinx ve 214 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners