Meraklıadam 2! Vizyonda...
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem77 yazdı:Arkadaşlar selam umarım herkes iyidir . Yorumlarınızı tebessümle keyifle okudum. Bazı ithamlar edilmiş saygı duyarım. Herkes okuduğunu anlamak istediği gibi anlıyor. Sonradan görme önceden görmüştü oydu buydu değildi mesele. Konu para pul hiç değildi. Aslında hadi bana laf edenlerinde laflarına saygım var ammmmaaaa bana o zaman onu söyleyenleri eleştiremeyecek kadar dobra olamamak ne oluyor acaba ? Adam kayırmamı ? Korku mu ? Yoksa yerine göre dürüstlük mü ? Ben ne dedim şimdi o hakir görenlere cevabındadır demiştim ama baya yeni eleştiriler gelmiş ve hiçbir dayanak Yyok. Şimdi o eleştiri yapan yürekli arkadaşlara sesleniyorum yüreğiniz varsa tüm yazıları okudunuz o yazlılardan eleştirinizi yüreğiniz varsa o arkadaşlara yapın yoksa ebediyen susun. Saatleri paylaşsam kimbilir neler denicekti. Bir de o zeki bir arkadaş var hangi ülkede kazandın demiş. Çok çiğ gerçekten. Hakaret içerikli mesaj atma hakkın yok senin devamı gelirse hukuksal olarak gerekeni yapıcam o arkadaşlara. Terbiyesizleğin lüzumu yok arkadaşlar edep ya bu diyen şahıs o edep lafını bu arkadasa söyle. Diğer arkadaşlar forumun güzel insanları bu gerginlik için sizden özür diliyorum birileri sustukça şımaranlar türemesin diye yazdım. Güzel insanlara selamlar ve cesur insanlara !!!!
Öyle deme sevgili @khef, ilerleme var...Darbukatör Baryam artık Fabrikatör Baryam olmuş... Okyanusların Efendisi bir de... :-Pkhef yazdı:Görülen o ki; 2012’den bu yana okuduğunu anlamak hususunda pek ilerleme kaydedemeyen üyeler halen mevcut.![]()
@MeraklıAdam nerdesin?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
danGerfuLL yazdı:Saat bu Casio F91 de, Patek de, Rolex de, Seiko da ayarlandiginda ayni saati gosteriyor. Bu kadar anlam yuklemeye gerek yok bence.
Ha zevk, keyif, mutluluk vb. gibi kisisel tatmin konularinda mesele her ne kadar bir Casio ile Patek'i, Rolex'i ayni kefeye koymamiza musade etmese de herkes kendi butcesi dahilinde en iyisini almak niyetinde. O zaman kismet olmamis ama yillar sonra cok daha iyileri ile koleksiyonunuzu olusturmussunuz.
Koleksiyonunuz ile umarim mutlulugu yakalamissinizdir. Hayatinizdaki basarilarinizin devamini dilerim.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem77 yazdı:Selam , diyorum ya faraza birde onu yapsaydık topa tutarlardı bizi. Her şartı görmüş adam elindekiyle varolmadığını bilir. Ben o zamandaki o 2 arkadaşa bir ders vermek istedim ki insanlara bunu yapmasınlar utansınlar. Ama yeni arkadaşlar çıktı çok anlamsız tepkilerle oysaki tepkiyi o kişilere verebilirlerdi ama çocukça karşılık vermeyi secmişler. Yorum baş göz üstüne ama hakaret haddi aşmaktır . Herseyin her konunun geyiği işi sulandırmak denektir. Hayır enteresan olan da kendilerine kimse bişey demedi. Her halde o kişilerin avukatlığıyla forumda popülarite kazanmak istediler. Popülarite uğruna karakterden ödün vermemeli insan. Bana söylicekleri benim hayatıma zerre etki etmez yazıdır yani kendilerinden geçmesinler . Bana ders vermeye çalışan biri var rolex lerini saymış. Rengine kadar. Arkadaş bari sky dweller alıosun mavi kadranlı al mı diyeyim) bu espriydi onu bulamaz zaten
bakın aynı üslupla bende yazarım bu kolaydır. Zor olan adaletli olmaktır. Sen beni aşşalamaya çalışan o kişilere 2 kelam edemiyorsan kusura bakma burda ne dersen de beni ırgalamaz orda yazar durursun. Bu arada saatleri alırken parayı hangi ülkeden kazandın diye sormuyorlar ama vitrinlere bakmak bedava:) selam olsun tüm iyi niyetli insanlara. Bu forum benim için hep özel kalıcak emeği geçenlere seneler sonra teşekkürler tekrardan
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 65 misafir
|