Drk yazd覺:Steinhart rolexe g繹re sadece saatin kalitesi baz覺ndan konuursak fiyat覺ndan daha fazlas覺n覺 sunuyor. Rolex ise steinharta k覺yasla yine sadece saatin kalitesi baz覺nda konuursak fiyat覺n覺 hak etmiyor diyebiliriz. te yandan b羹t羹n deikenleri iin i癟ine soktuumuzda biri steinhart, dieri rolex, k覺yaslayamay覺z
Bg17 yazd覺:2012 yilinda baslanan ve soylenebilecek herseyin fazlasiyla soylendigi bir tartismayi uzatmak bence son derece manasiz.
Bence konu da manasiz, bisiklet ile araba kiyaslamasina benziyor da hani neyse...
Peki...Kerem77 yazd覺:Evet uzun zaman olmu , baz覺 arkadalar merak etmi ne ald覺m ne ettim diye . O zamanlar mazide bir an覺 kald覺 dostlar ne rolex ne steinhart alamad覺m maddi s覺k覺nt覺lardan 繹t羹r羹 bir 繹deme 癟覺kt覺 o saatin paras覺 oraya gitmek zorunda kald覺. Y覺llar ge癟ti geldim yazmak istedim , uan Patek nautiluslar覺 olan , AP royal Oak lar覺 olan bir Kerem Bey oldum. 2/3 arkada o zamanlar t羹m paran覺 bir rolexe mi vericen diye dalga ge癟milerdi . Evet param覺n k覺ymetini bilerek bu koskoca koleksiyona azimle 癟al覺arak ulat覺m. Siz siz olun gaza gelmeyin hayatta herseyin deerini bilerek dan覺arak hareket edin. imdi o benimle dalga ge癟en arkadalar覺 1 ay irketlerimde 癟al覺t覺r覺p rolex al覺cak maa 繹derim onlara ve cidden bu servetimden okyanusta t羹k羹r羹k kadar eksiltmez. Dostlara selam . 襤癟inizdeki 癟ocuksu saat sevginizi ve 繹renme ak覺n覺z覺 kimsenin k覺rmas覺na m羹sade etmeyin. Siz kazanacaks覺n覺z seneler ge癟se bile [emoji106]
Kerem77 yazd覺:Evet uzun zaman olmu , baz覺 arkadalar merak etmi ne ald覺m ne ettim diye . O zamanlar mazide bir an覺 kald覺 dostlar ne rolex ne steinhart alamad覺m maddi s覺k覺nt覺lardan 繹t羹r羹 bir 繹deme 癟覺kt覺 o saatin paras覺 oraya gitmek zorunda kald覺. Y覺llar ge癟ti geldim yazmak istedim , uan Patek nautiluslar覺 olan , AP royal Oak lar覺 olan bir Kerem Bey oldum. 2/3 arkada o zamanlar t羹m paran覺 bir rolexe mi vericen diye dalga ge癟milerdi . Evet param覺n k覺ymetini bilerek bu koskoca koleksiyona azimle 癟al覺arak ulat覺m. Siz siz olun gaza gelmeyin hayatta herseyin deerini bilerek dan覺arak hareket edin. imdi o benimle dalga ge癟en arkadalar覺 1 ay irketlerimde 癟al覺t覺r覺p rolex al覺cak maa 繹derim onlara ve cidden bu servetimden okyanusta t羹k羹r羹k kadar eksiltmez. Dostlara selam . 襤癟inizdeki 癟ocuksu saat sevginizi ve 繹renme ak覺n覺z覺 kimsenin k覺rmas覺na m羹sade etmeyin. Siz kazanacaks覺n覺z seneler ge癟se bile
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 204 misafir
|