Çok güzelmiş gerçekten nereden aldınız acaba?
SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok güzelmiş gerçekten nereden aldınız acaba?
Güzel günlerde kullanılsın.
Hocam saat 1928 ilk Rolex Oyster saatin homage'i. Seiko quartz mekanizma barındırıyor. Aliexpresste Baltany 1928 Oyster diye taratarak bulabilirsiniz. 36 mm çapa sahip, 18 mm lug ölçüsü mevcut. Mavi kolları ve fırçalı beyaz kadranıyla gerçekten çok hoş görünen bir saat. Ben fırçalı beyaz tercih ettim ancak krem kadrani da mevcut. 100 metre su gecirmezligi, kilitli tepesi mevcut. Kasanın tamamı parlak polisaja sahip. Kolda çok kibar görünen bir saat. Açıkçası vintage saatlerden istediğim verimi alamayınca vintage görünümlü bir saat almak istedim ben. Otomatik modeli de çıkmış orjinaline daha yakın ancak gümrük malum, getirtemiyoruz.maxbaris yazdı:Model detaylarini alabilir miyim? Cok basarili, bravo!kaanknv yazdı:Selamlar..
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Detayli cevap icin tesekkur ederim. Bakacagim AliExpress’e. Iyi gunlerde kullanin.kaanknv yazdı:Hocam saat 1928 ilk Rolex Oyster saatin homage'i. Seiko quartz mekanizma barındırıyor. Aliexpresste Baltany 1928 Oyster diye taratarak bulabilirsiniz. 36 mm çapa sahip, 18 mm lug ölçüsü mevcut. Mavi kolları ve fırçalı beyaz kadranıyla gerçekten çok hoş görünen bir saat. Ben fırçalı beyaz tercih ettim ancak krem kadrani da mevcut. 100 metre su gecirmezligi, kilitli tepesi mevcut. Kasanın tamamı parlak polisaja sahip. Kolda çok kibar görünen bir saat. Açıkçası vintage saatlerden istediğim verimi alamayınca vintage görünümlü bir saat almak istedim ben. Otomatik modeli de çıkmış orjinaline daha yakın ancak gümrük malum, getirtemiyoruz.maxbaris yazdı:Model detaylarini alabilir miyim? Cok basarili, bravo!kaanknv yazdı:Selamlar..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben de çok beğendim güle güle kullanınkaanknv yazdı:Selamlar..
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis ve 219 misafir
|