Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Bu liste fiyat kalite oranı (Omega bu nedenle 1. sırada diye düşünüyorum, bence sıralamada daha aşağıda olmalıydı) ve genel marka bilinirliğiyle oluşmuş gibi geldi.
Ancak Rolex yoğunluğuna şaşırmadım....
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
İyide Beyler bu sadece chrono24 yani. Dünyada yapılan aramalar değil çok fazla büyütmemek lazım. Tag girmemiş veya Breitling yakalamış , Omega 1. çıkmış ufak ölçüde baz alınabilir. Birde arama sadece satılma veya malın alınmasıda değil. Bazen bende çok alakasız ürünleri bile ordan arıyorum misal. Chrono24 saat severlerin dolaştığı pastanın ufak bir dilimi . Bu işin hem diğer internet boyutu ayrıcada reel boyutu var. Şu listeden diğer markaların ekmek yemediği filan çıkmaz kimse kendini kandırmasın.
Bence pastanın büyük dilimi; zannetmiyorum ki dünyada o siteyi bir kere kullanmayan bir saatsever olsun. Tabi Omega'nın bulunduğu fiyat aralığı 1. olmasında büyük etken .