Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Archimed » 13 Mar 2012, 11:01
Zamanla moda değiştiği gibi insanların beğenileri de değişiyor. O nedenle çok beğendiğimiz saati bir süre sonra beğenmeyebiliyoruz veya kolumuzda demode kalabiliyor. O yüzden bence tüketicinin imkanı varsa aynı anda 2-3 farklı saate sahip olmak ve 3-4 yılda bir saatlerden bazılarını yenilemek güzel bir çözüm olabilir. Veya örneğin metal bilezikli saati deri kayışlı kullanmak da yeni ve farklı bir hava katabilir.
-

Archimed
-
SeRxx » 13 Mar 2012, 11:09
Terasus yazdı:Bu belki biraz da sevdigin saate nasil kavustugunla alakali bir durum. Ben universiteyi kazanip istanbul'a geldigimde vitrinlerde duran bir saate asik olmustum. Param yoktu, alamiyordum ama haftada birkac gun swatch bayilerinde veya swatch satan dukkan vitrinlerinde o saate bakmadan gecemiyordum. Tam 7 ay bu sekilde gecti. Sonunda parayi toparlayabildim ve gidip o saati aldim (Mart 2005). Su an yazarken bile kolumda duruyor kendisi

Kendisine olan askim ilk gunku kadar taze ve sicak, hic sikilmadim kendisinden. Arada baska saatlerle aldattigim oldu ama onlar kisa sureliydi veya tek gecelikti, hicbirisi swatch'umun yerini alamazdi

Eger istedigin an elde ediyorsan bahsettigin sorunu yasiyor olman muhtemeldir

Pesinden kosup, zorlanarak elde edersen kiymetli oluyor, her konuda bu boyle

Üniversite 1. sınıfta gözüme Seiko Premier Kinetic Perpetual'ı kestirmiştim mezun olur olmaz ilk aldığım saat o oldu ama yine sıkıldım başka bir saat almak istedim. Bazı modelleri istediğim an elde edebiliyorum ama son aldığım 2 saat böyle değildi şartlar zorlanmıştı

-

SeRxx
-
SeRxx » 13 Mar 2012, 11:11
aokyy yazdı:Düzenli bir hayata başlama vakti gelmiş o zaman senin için. Bir tane saat bul ve düzenli bir hayata başla. Artık gözün başka saatleri görmesin.
O çok tehlikeli olur Aokyy

-

SeRxx
-
2fast4u » 13 Mar 2012, 11:21
bunun cevabı 3-5 acıdan bakılacak bır soru oldugundan cok uzun olur.Cok kısa olarak senı tarıf eden butcene uygun saat en uzun ömürlüsüdür.
The world is yours .
" serial flipper"
-

2fast4u
-
tangomat » 13 Mar 2012, 11:31
Benim o konuda bir Problemim yok. Kolumdaki Seiko 5 Automatic'i yaklasik 12 yildan beri kullaniyorum.
Eger Grand Seiko düs olmaya devam ederse bir 12 yil daha Seiko 5'i tasimaya devam edecegim.
-

tangomat
-
2fast4u » 13 Mar 2012, 11:43
benımde kolumda olene kadar bır dıver olacak .he bide min300wr olacak yoksa alerjı yapıyor

The world is yours .
" serial flipper"
-

2fast4u
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ringrang ve 240 misafir