TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Creation Watches İnternet Sitesi Yorum ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Creation Watches İnternet Sitesi Yorum ve Tecrübe

Mesaj alamana » 07 Kas 2011, 14:36

Cevaplar için teşekkürker, bu ay içersinde karar verip alacağım artık.
Kullanıcı avatarı
alamana

Mesaj watchhunt06 » 09 Kas 2011, 16:24

Küçük bi ayrıntı yazacağım satın aldığınız saat-emtia eğer bir AB ükesinden ise %18 + ptt ordino AB ülkesi harici ise %20 etc.. dir..
selamlar.
Kullanıcı avatarı
watchhunt06

Mesaj huseyin82 » 11 Kas 2011, 11:28

Ufak bir ekleme. Fedex ve diğer özel kargo şirketlerinin daha fazla kazanç elde etmek için normalde gümrüğe takılmaması gereken ürünleri bile gümrüğe çektiğini o kadar çok yerden duydumki. Bence devlet postaları ile çalışın ürünün geliş süresi arasındaki fark 6-7 günü geçmez.Üstelik beklerkenki heyecan da cabası :) .
Kullanıcı avatarı
huseyin82

Mesaj alamana » 11 Kas 2011, 15:50

huseyin82 yazdı:Ufak bir ekleme. Fedex ve diğer özel kargo şirketlerinin daha fazla kazanç elde etmek için normalde gümrüğe takılmaması gereken ürünleri bile gümrüğe çektiğini o kadar çok yerden duydumki. Bence devlet postaları ile çalışın ürünün geliş süresi arasındaki fark 6-7 günü geçmez.Üstelik beklerkenki heyecan da cabası :) .

Postada kaybolmasından korkuyorum. :roll:
Kullanıcı avatarı
alamana

Mesaj cbaytan » 15 Kas 2011, 01:38

Ben yeni bir saat aldım oradan, normal postayı seçtim FEDEX'le yollayalım illa, daha garantili olur diye email yolladılar, ben FEDEX ve UPS gibi özel firmaların İstanbul gümrüğündeki ilişkilerini ve kendi gümrük komisyoncularını kullanmamız için mektuplar yolladıklarını bildiğim için normal postayla yollayın, riski alıyorum diye cevap yazdım, saat 8-9 gün sonra postacı amca tarafından masama konuldu, bilginize.
cbaytan

Mesaj Clk » 15 Kas 2011, 02:11

Bond yazdı:Takılma tabiri yanlış kullanılıyor o sebeple yazdım yoksa bu duruma özel olarak değil ;) Ürün bedelini normalde düşük göstermek satıcı için kanunen suç, herkes bunu zaman zaman yapmıştır veya yapacaktır ama şu var; gelişmiş ülkelerdeki satıcılar yada firmalar bunu pek yapmaz çünkü vergi dairesine yakalanırsa ceza öder. Ticari itibarının sarsılması ve kara listeye alınması diğer olabilecek sonuçlanır.

Ceza öder derken hapis cezasindan bahsediyorsun !!! Biliyorsun degil mi Patron ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj alamana » 15 Kas 2011, 03:03

cbaytan yazdı:Ben yeni bir saat aldım oradan, normal postayı seçtim FEDEX'le yollayalım illa, daha garantili olur diye email yolladılar, ben FEDEX ve UPS gibi özel firmaların İstanbul gümrüğündeki ilişkilerini ve kendi gümrük komisyoncularını kullanmamız için mektuplar yolladıklarını bildiğim için normal postayla yollayın, riski alıyorum diye cevap yazdım, saat 8-9 gün sonra postacı amca tarafından masama konuldu, bilginize.

Bilgi için teşekkürler.Kaç dolarlık bir saat aldınız acaba?

Birde postanın takibini internet üzerinden yapabiliyor muyuz?
Kullanıcı avatarı
alamana

Mesaj cbaytan » 15 Kas 2011, 03:10

alamana yazdı:
cbaytan yazdı:Ben yeni bir saat aldım oradan, normal postayı seçtim FEDEX'le yollayalım illa, daha garantili olur diye email yolladılar, ben FEDEX ve UPS gibi özel firmaların İstanbul gümrüğündeki ilişkilerini ve kendi gümrük komisyoncularını kullanmamız için mektuplar yolladıklarını bildiğim için normal postayla yollayın, riski alıyorum diye cevap yazdım, saat 8-9 gün sonra postacı amca tarafından masama konuldu, bilginize.

Bilgi için teşekkürler.Kaç dolarlık bir saat aldınız acaba?

Birde postanın takibini internet üzerinden yapabiliyor muyuz?

Simdi gümrük sınırını geçmiyordu diye burda cevap vereyim size, tam fiyatını PM ile yollayayım. Eğer 200 dolar sınırını geçerse %20 gümrük ödemeniz gerekir. normal postayı eğer size doğru kodu yollarlarsa-ki bu firma yolladı ancak malı aldıktan sonra takibini yapabilirsiniz, yani bir kıymeti harbiyesi ve kaybolursa tabiiki bir sigortası yoktur. ben onun için onlara riski alıyorum diye cevap yazmıştım.
cbaytan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 238 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners