ADY-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mertsamet yazdı:Konuyu çok geç gördüm. Elinize sağlık saatler çok güzel duruyor. Geçen Eylül aynından beri bende bu hobiye başladım ve şuan saat sayım 3. Hatta birisini eşime sevgililer günü hediyesi olarak yaptım. 14 şubattan beri sadece o saati taktıÇelik kordonlu olan eşimin saati.
mertsamet yazdı:Konuyu çok geç gördüm. Elinize sağlık saatler çok güzel duruyor. Geçen Eylül aynından beri bende bu hobiye başladım ve şuan saat sayım 3. Hatta birisini eşime sevgililer günü hediyesi olarak yaptım. 14 şubattan beri sadece o saati taktıÇelik kordonlu olan eşimin saati.
Eterna
Jugadorian
su geçirmezlik değerlerinde en önemliler vidalı tepe, vidalı arka kapak (sıvı geçirmezlik contası) kasa takarken değiştirin diye öneririm dahilinde ve basınç tahliye valfi sonuçta ali expressten ıso sertifikalı kaliteli bir kasa alınacağını düşünmüyorum fakat homage tam emin olmamak ile birlikte arkadaşımın steeldive 200 metrelik saatinde rahatça dalış yaptığını hatırlıyorumcomtec yazdı:aliexpress te 20 atm su geçirmezlik özelliği sunan kasalar var. güvenilir midir? bunu alıp 100 mt su geçirmezlik olan saatimin kasasıyla değiştirirsem rahatlıkla denize girebilir miyim?
comtec yazdı:aliexpress te 20 atm su geçirmezlik özelliği sunan kasalar var. güvenilir midir? bunu alıp 100 mt su geçirmezlik olan saatimin kasasıyla değiştirirsem rahatlıkla denize girebilir miyim?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
|