TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ali express den saat toplamak ?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ali express den saat toplamak ?

Mesaj mertsamet » 27 Şub 2025, 11:30

Konuyu çok geç gördüm. Elinize sağlık saatler çok güzel duruyor. Geçen Eylül aynından beri bende bu hobiye başladım ve şuan saat sayım 3. Hatta birisini eşime sevgililer günü hediyesi olarak yaptım. 14 şubattan beri sadece o saati taktı :) Çelik kordonlu olan eşimin saati. ResimResimResim

ADY-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
mertsamet

Mesaj Eterna » 27 Şub 2025, 13:25

mertsamet yazdı:Konuyu çok geç gördüm. Elinize sağlık saatler çok güzel duruyor. Geçen Eylül aynından beri bende bu hobiye başladım ve şuan saat sayım 3. Hatta birisini eşime sevgililer günü hediyesi olarak yaptım. 14 şubattan beri sadece o saati taktı :) Çelik kordonlu olan eşimin saati. ResimResimResim

Hocam bana hitap etmeyen uzak bir konu. Ama uğraşıp eşinize özel bir günde hediye olarak vermeniz çok güzel olmuş. Sizin emeğiniz ile bir araya gelmiş bir saati takması çok hoş olmuş. Nice mutlu günler diliyorum ailenize.. :)
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj Jugadorian » 27 Şub 2025, 15:17

mertsamet yazdı:Konuyu çok geç gördüm. Elinize sağlık saatler çok güzel duruyor. Geçen Eylül aynından beri bende bu hobiye başladım ve şuan saat sayım 3. Hatta birisini eşime sevgililer günü hediyesi olarak yaptım. 14 şubattan beri sadece o saati taktı :) Çelik kordonlu olan eşimin saati. ResimResimResim

Merhaba, arada değişiklikler yapma imkanı da sağlayabileceği için güzel bir hobi ve uğraş, yeteneğiniz de varsa. Sizin de yaptığınız çalışmalar çok güzel olmuş.
Fakat şu an alma imkanı var mı? Mekanizma fiyatı gümrük limitini aşmıyor mu?
Hi! I'm newbie.
Kullanıcı avatarı
Jugadorian

Mesaj mertsamet » 27 Şub 2025, 16:29

Eterna

hocam el yapımı bir hediye ve aynı zamanda saat olunca eşim şok oldu ve mutlu oldu. iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

Jugadorian

Dediğiniz gibi kombinasyon yapma açısından çok güzel kordon değiştirir gibi kadran yada kol değiştirebilirim. Hatta temu'dan 1 yeni kasa 1 yeni kadran geldi. Malesef bu aralar nh35'ler 35 euro üzeri olduğu için geçmiyor bazen kampanya ve indirimler oluyor belki 30 euro altında listelemer olacaktır ama %60 vergi cazibesini kaybetmesine neden oluyor. Ben Berlin'de yaşayan bir arkadaşıma sipariş ettim sağolsun gelirken getirdi.
Kullanıcı avatarı
mertsamet

Mesaj comtec » 14 Nis 2025, 14:53

aliexpress te 20 atm su geçirmezlik özelliği sunan kasalar var. güvenilir midir? bunu alıp 100 mt su geçirmezlik olan saatimin kasasıyla değiştirirsem rahatlıkla denize girebilir miyim?
Kullanıcı avatarı
comtec

Mesaj esahinkul » 14 Nis 2025, 17:59

comtec yazdı:aliexpress te 20 atm su geçirmezlik özelliği sunan kasalar var. güvenilir midir? bunu alıp 100 mt su geçirmezlik olan saatimin kasasıyla değiştirirsem rahatlıkla denize girebilir miyim?
su geçirmezlik değerlerinde en önemliler vidalı tepe, vidalı arka kapak (sıvı geçirmezlik contası) kasa takarken değiştirin diye öneririm dahilinde ve basınç tahliye valfi sonuçta ali expressten ıso sertifikalı kaliteli bir kasa alınacağını düşünmüyorum fakat homage tam emin olmamak ile birlikte arkadaşımın steeldive 200 metrelik saatinde rahatça dalış yaptığını hatırlıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
esahinkul

Mesaj btwatch » 15 Nis 2025, 14:27

comtec yazdı:aliexpress te 20 atm su geçirmezlik özelliği sunan kasalar var. güvenilir midir? bunu alıp 100 mt su geçirmezlik olan saatimin kasasıyla değiştirirsem rahatlıkla denize girebilir miyim?

hocam saatin seiko ise bence seiko nun 100 mt olanı aliexpresste 200 mt olduğunu iddia edenlerin kasalarından daha güvenilirdir
Kullanıcı avatarı
btwatch

Mesaj comtec » 16 Nis 2025, 08:12

cevaplar için teşekkürler. sanırım bu işe hiç bulaşmamak daha iyi galiba
Kullanıcı avatarı
comtec

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: delay, zifft ve 227 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners