imdatbesikci yazdı:Bir çok yorumu okudum, elimden çok saat geçti, şu an ki bilgim ve görüşümle ben olsam bu fiyata bu saati alacağıma üzerine bir miktar daha ekler Seiko 5 Sports alırdım yada Orient in güzel bir modelini alırdım. Çünkü ilerde sıkılıp satmak istediğinizde bu markayı satmak çok zor olacaktır.
Çin saatlerinde NH35 kullanılıyor ama çoğunun klonlanmış olduğunu düşünüyorum.
Diğer bir konu da Aliexpress e çok güvenmiyorum, saat kordonu almıştım, aynı satıcıdan farklı ürünler alsanız bile tek bir pakete koymayıp her bir grubu ayrı ayrı paketleyip size ekstra kargo ücreti ödetiyorlar ayrıca Türkiyeye teslimatı PTT yapıyor ve bir kaç kargom teslim edildi gösterildi bana ulaşmadı, PTT'ye bu durumu bildirdiğim halde hiç bir şey yapmadı. Aliexpress'e de bildirdim, kargonuz teslim edilmiş görünüyor dedi. Nedense böyle arka arkaya Aliexpress den bir şey aldığınızda bir şekilde kargo kaybolması çok yaşanıyor, geçmişte de başıma gelmişti. Karar sizin.
Ben, 2010 dan beri aliexpress ten alış yaparım. Şimdiye kadar 750 nin üzerinde ürün aldım. Bir tane bile kargom kaybolmadı.
Mi11t cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi