41.5 mm ler 2021 temmuzda geliyormuş. Galiba 40 mm altı olmayacak...eyimen yazdı:Bir de, görselden yola çıkarak 43.5 mm'lik bir saatin arkasında duran bu mekanizmanın 40mm altı bir saate sığmayacağı yönünde..
mrtkrks yazdı:14 sn geri kalan bir saat vasattır benim gözümde. Bir saat geri kalmamalıdır. Max 1-2 sn olabilir belki ama 14 sn kabul edilemez bu kadar konuşulan bir mekanizma için.
5. 10. 15. ve 20. gün dönümlerinin tamamında bu durumun olması gerekmez mi o zaman ? Diğerleri -0,5 +3 aralığında değişiyor.eyimen yazdı:mrtkrks yazdı:14 sn geri kalan bir saat vasattır benim gözümde. Bir saat geri kalmamalıdır. Max 1-2 sn olabilir belki ama 14 sn kabul edilemez bu kadar konuşulan bir mekanizma için.
Ben incelemeyi izlemiştim. Rezervde son günün değeriymiş o. Bir nebze kabul edilebilir ama zaman tutmada o kadar bozulma oluyorsa o gün rezerve dahil edilir mi? Ayrı bir konu. Birçok marka, zaman tutma belirgin bir şekilde değişmeye başladıktan sonraki zaman dilimini katalog verilerine dahil etmiyor.
mrtkrks yazdı:5. 10. 15. ve 20. gün dönümlerinin tamamında bu durumun olması gerekmez mi o zaman ? Diğerleri -0,5 +3 aralığında değişiyor.eyimen yazdı:mrtkrks yazdı:14 sn geri kalan bir saat vasattır benim gözümde. Bir saat geri kalmamalıdır. Max 1-2 sn olabilir belki ama 14 sn kabul edilemez bu kadar konuşulan bir mekanizma için.
Ben incelemeyi izlemiştim. Rezervde son günün değeriymiş o. Bir nebze kabul edilebilir ama zaman tutmada o kadar bozulma oluyorsa o gün rezerve dahil edilir mi? Ayrı bir konu. Birçok marka, zaman tutma belirgin bir şekilde değişmeye başladıktan sonraki zaman dilimini katalog verilerine dahil etmiyor.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: AykutT ve 222 misafir
|