cihanmert yazdı:Tarihimizin en büyük doğal gaz rezervini bulmuşuz. Pek umutlu değilim ama doğal gaz düşebilir. Yada kullanım teminatlı yap işlet devret modeli ile bulunan doğalgazı yabancılara isleme ve tesis kurma yoluna gidebilir. Tabiki türk bankası teminatı ile. Neticede biz helalden yanayız gavur bankasının ne olduğu belirsiz haram parasıyla teminat olmaz.
Sayın @coparan beyefendinin yorumu üzerine bu yorum oldukça talihsizce olmuşHknDrsn yazdı:Vatandaşın cebine katkısı olacağını sanmıyorum.
Bir yandaşa verip yap işlet modeline giderler sonra kuyuda beklenen gaz çıkmazsa aradaki farkı bize dolaylı olarak itelerler.
Ülkenin yarısından çoğu açlık sınırının altında yaşıyorken kimse kusura bakmasın bu haber benim için çok birşey ifade etmiyor.
mrtkrks yazdı:Sayın @coparan beyefendinin yorumu üzerine bu yorum oldukça talihsizce olmuşHknDrsn yazdı:Vatandaşın cebine katkısı olacağını sanmıyorum.
Bir yandaşa verip yap işlet modeline giderler sonra kuyuda beklenen gaz çıkmazsa aradaki farkı bize dolaylı olarak itelerler.
Ülkenin yarısından çoğu açlık sınırının altında yaşıyorken kimse kusura bakmasın bu haber benim için çok birşey ifade etmiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rakamlarla ve genel geçer iktisat kurallarıyla yazılmış bir yorumun üzerine, rakı masasında siyaset yapar gibi bir yorum gelmesi talihsizlik olmuş. Acı ama bu da benim görüşüm maalesef.HknDrsn yazdı:mrtkrks yazdı:Sayın @coparan beyefendinin yorumu üzerine bu yorum oldukça talihsizce olmuşHknDrsn yazdı:Vatandaşın cebine katkısı olacağını sanmıyorum.
Talihsizlik neresinde ? O beyefendinin buda benim görüşüm.
mrtkrks yazdı:Rakamlarla ve genel geçer iktisat kurallarıyla yazılmış bir yorumun üzerine, rakı masasında siyaset yapar gibi bir yorum gelmesi talihsizlik olmuş. Acı ama bu da benim görüşüm maalesef.HknDrsn yazdı:mrtkrks yazdı:Sayın @coparan beyefendinin yorumu üzerine bu yorum oldukça talihsizce olmuşHknDrsn yazdı:Vatandaşın cebine katkısı olacağını sanmıyorum.
Talihsizlik neresinde ? O beyefendinin buda benim görüşüm.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: yaman20 ve 215 misafir
|