kiwi21 yazdı:Bir ayi daha geride biraktik. Oyleyse Mart ayinin istatistiklerini paylasayim. Sevdim ben bu isi
Hamilton gitti mi yoksa kol mu görmedi

kiwi21 yazdı:Bir ayi daha geride biraktik. Oyleyse Mart ayinin istatistiklerini paylasayim. Sevdim ben bu isi
Bende tam tersi ruh halime göre sürekli saat değiştiriyorum gün içinde [emoji16]Ankthas yazdı:Daha çok evde vakit geçirildiği için konforlu casio baya öne çıkmış galbaBen şu an hiç saat takmıyorum arada markete giderken skx takıyorum o kadar
Valla sira gelmedi. Bi de mevcut durumdan dolayi artik gomlek vs giymeyip sweatshirt vs ile ciktigimdan tercih etmedim diyeyimMandos yazdı:kiwi21 yazdı:Bir ayi daha geride biraktik. Oyleyse Mart ayinin istatistiklerini paylasayim. Sevdim ben bu isi
Hamilton gitti mi yoksa kol mu görmedi
Casio dag-tas saati ya. Her yola geliyor mubarekAnkthas yazdı:Daha çok evde vakit geçirildiği için konforlu casio baya öne çıkmış galba [emoji38] Ben şu an hiç saat takmıyorum arada markete giderken skx takıyorum o kadar
Hamiltonda az kullanılmış bu ay, belki onuda içeren bir aksiyon planlanabilir gibi duruyorkiwi21 yazdı:Korona kullanima da yansimis bu ay.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 69 misafir
|