debra yazdı:Atam sağolsuncopycat yazdı:Milletler hak ettiği şekilde yönetilir.debra yazdı:Bana ağır gelen bu kadar kalitesiz ve 3. Dünya ülkesi standardında yaşarken, en güçlü biziz, dünya bizi kıskanıyor mentalitesi. Durum zaten içler acısı bir de bu mantıkla iyice çıkmaz bir yola giriyoruz.Ufkynl yazdı:debra yazdı:Geçen gün bir krem almak istedim. Dünyaca ünlü ama Türkiye'de olmayan bir marka. N11'de falan biraz araştırıp olduğunu gördüm, fiyatı da 170 TL idi. Tam alacakken arkadaşım oradan alma, sana link atıcam ordan al dedi. İngiltere'de bir sitede 2,99 pound. Kargoyla beraber ürün 11 pounda geldi. Ben neşeyle kar ettiğimi düşünürken birden İngiltere'de yaşayan bir kadının bu kremi 3 birim fiyata aldığı dan diye oturdu kafama. Önce kendi paramızın değerini korumak lazım sanırım. Kendi yaşam kalitemizi korumak yani.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu konu gerçekten çok ağır. Misal 6000 tl lik bir saat aliyoruz. Giriş orta seviye ancak.
6000 dolar a rolex alabiliyorsun.
Bize layık görülen hayat bu kadar leş bir hayat iste.
3000 dolar moonwatch. 3000 tl ye isviçre saat alamıyorsun nerdeyse artik.
Vatandaşı olmasan eğlenceli ülke aslında
Ben Türk halkının, gerek eğitim, gerek ahlâk, gerek de mantalite olarak bakıldığında, hak ettiğinin çok üzerinde bir standartta yaşadığını düşünüyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katıldığım tespit.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi