clk yazdı::) Bak iyiki hatırlattın. Bugün Sami saatte Portekizlinin krem kadran altın kasa kahverengi kayışlısını gördükten sonra ölçüsünün üzerine bir kez daha Big Pilottan vazgeçtim. Portekizli bambaşka bir alem. Bahsettiğim kombinasyon ise muhteşem.
cant yazdı:clk yazdı::) Bak iyiki hatırlattın. Bugün Sami saatte Portekizlinin krem kadran altın kasa kahverengi kayışlısını gördükten sonra ölçüsünün üzerine bir kez daha Big Pilottan vazgeçtim. Portekizli bambaşka bir alem. Bahsettiğim kombinasyon ise muhteşem.
geçen sene çok yakın bir arkadaşımı rolex'ten son anda çevirip bu saati aldırdım, şimdi bana dua ediyor, açık kahve kayışta iyice koyulaşmış, muhteşem görünüyordu. yanlış anlaşılmasın, başka bir arkadaşım iwc almak için çırpınıyor ama ona da rolex aldıracağım, hans'ın kalbi kırılmasın diye değil, kullanım şekilleri farklı olduğu için...
modern60 yazdı:IWC nin hayranı olduğum halde bir şey söylemeliyim. Acaba yılda 770 bin adet satarak hala aranan bir marka olabilir mi IWC???Bu tartışmanın cevabı burada yatmakta!!!
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 230 misafir
|