TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnsanlar Bazı Saat Markalarını Neden Tercih Eder?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İnsanlar Bazı Saat Markalarını Neden Tercih Eder?

Mesaj Cant » 11 Haz 2010, 20:20

clk yazdı:Rolex saat, Bang&Olufsen Müzik Seti, Porsche Otomobil, Zippo Çakmak,Victorinox Çakı ve Harley Davidson Motorsiklet"

herkesin efsanesi farklıdır, herkesin kendine göre markaları vardır, onları etrafınıza dikte etmek ya da kabul ettirmeye çabalamak, o markalar ile ilgili endişelerinizin olduğunun göstergesidir, 'ben yanlış birşey yapmıyorum' demek suretiyle farketmeden içinizi rahatlatmak amacını taşıyabilir. kimbilir belki tüm forum rolex şakşakcısı olsa çoktan başka markalara step up etmiştiniz ama aslında seçimlerinizin doğruluğunun gizli savaşını veriyorsunuz burada, hepimiz yattığımızda rahat uyumak istiyoruz.
motomaxx seçimlerini yapmış, saygı duyalım ama dediğim gibi onu kıstas almamız için elimizde elle tutulur bir neden yok.
dediğim gibi, sonuçta her sektörden efsanelerimiz vardır hepimizin, efsaneleri yaratanlarda bizim gibi insan.
istersen tek tek üzerinden geçelim.
önce iyi haber! zippo ile rolex'i aynı kefeye koyabiliriz, sırıtmazlar. çok üretim, makul fiyat, herkesin elinde.
aynı zamanda çakmakta topladığım için konuşabilirim rahat, st. dupont ve dunhill gibi markalar da pp, ap gibilerle beraber anılır.
direksiyonda saat resimleri çekildiği için bu tespitim snob kaçmaz umarım. ben çok sigara içtiğim için sigaramı zippo ile yakmayı sevmem, benzin kokusu ile sigara aromasının birleşimi iyi değil.
harley ayrı bir kültürdür, ayrı bir yaşam tarzıdır, istanbul style harley kullanıcısı olacaksam hiç binmem daha iyi. gerçek harleyci yaz-kış motorun üzerindedir, haftasonu bir tur atıp garaja parketmez, onun için motoru herşeyden değerlidir vs vs. kullanıcısına efsanedir yalnız, not alalım. ama motor alacaksan harley alacaksın diyemezsin. ben her seferinde vespa alırım.
porsche konusunda hak veririm ama kendimce, daha ne efsaneler var ama, o yüzden yine kullanıcısının fikridir, ben arabamı değiştirirsem alırım.
victorinox kullanım kolaylığıdır, buradan yola çıkarsak ne icatlara varırız ama çakı alacaksak onu alırız diyebiliriz.
müzik adamı olmama rağmen ağır bir bang & olufsen kullanıcısı olduğum için parama yazık demem, aynı renk ve benzer dizayn yapıyor, kullanımı zor sözlerine katılırım ama sonuçta varlığı beni mutlu eder, bir yandan da daha kaliteli müziği gerektiği zaman başka aletlerde dinlerim.
ne kaldı? rolex. o da sana efsanedir.
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Clk » 11 Haz 2010, 20:24

Bayağı bir zaman harcanmış şu yazıya kısa ve öz cevap

:lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Cant » 11 Haz 2010, 20:44

gül tabii şimdi, yattığında yeteri kadar düşünmeye fırsatın olur nasılsa :lol:
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Clk » 11 Haz 2010, 21:43

Cant, sen kendi markalarını yarat. Aynen kafanızda yarattığınız FB hayali gibi hayallere inanmaya devam.

Dedim ya, şu yukarıda yazdıklarından sonra tek düşüneceğim şey fanatizm ile körlük arasında ki farkın nereden geldiği olur :)

Not: Galiba biz sadece saatlerde uyuşmuyoruz. Otomobilden sonra, çakmak ve set olayında da aynıyız. Hatta ben B&O setlerinde koleksiyonunu yapıyorum :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Cant » 11 Haz 2010, 22:34

yine hep konudışı ama fb olayı hayalden çıkmış durumda, sanıyorum oralardan iyi görünmüyor türk sporundaki durumu.

inanmadığım hiçbir şeyi yazmıyorum ki ben, yanlışta olabilir sonuçta ama dikkat edersen iddia hiç etmiyorum, bunlar benim kendi fikirlerim ama sen motomaxx'ın genel müdürünün (ne meşhur oldu adamcağız) fikirlerini yazıyorsun, kendi yazdıklarının tatmin yaratamadığını farkedince, o zaman kendi inanmadığın şeylere başkaları yardımıyla inanmak ve rahatlamak istiyorsun diye düşünmem doğal olur.

her insanın bir defosu vardır clk, mühim olan o defonun etrafa zarar vermemesi, bak çoğu olayda doğruyu bulmuşsun, rolex te olsun artık, yapacak bir şey yok, nasılsa buradayız, bekleyip görürüz ;)
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Modern60 » 11 Haz 2010, 22:42

İyi akşamlar sevgili clk. Hiç elma armut muz aynıkabul edilip bir yere konulur mu? Sayın cant,ben de müzik adamı sayılırım. Ayrıca hi-fi ticareti de yaptım. B&O
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Cant » 11 Haz 2010, 22:43

herşeye cevap, herşeye cevap, biraz sus ta seyret clk :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Cant » 11 Haz 2010, 22:48

sevgili modern60, ben radyocuyum, programda yapıyorum hasbelkader 17 yıldır, müzik adamı ne kadar denebilirse, o kadarım.
hi-fi merakım var ama koleksiyon bazında değil, bang & olufsen seviyorum, üstündür değildir hiç tartışmaya girmem. benim en büyük koleksiyonum plak ve cd'lerimdir, 13 yaşımdan beri topluyorum, o sahalarda saat konusunda olduğum kadar mütevazi değilim :)
En son Cant tarafından 11 Haz 2010, 22:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Cant

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: farukceyhan, Hellhound ve 189 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners