clk yazdı:Rolex saat, Bang&Olufsen Müzik Seti, Porsche Otomobil, Zippo Çakmak,Victorinox Çakı ve Harley Davidson Motorsiklet"
herkesin efsanesi farklıdır, herkesin kendine göre markaları vardır, onları etrafınıza dikte etmek ya da kabul ettirmeye çabalamak, o markalar ile ilgili endişelerinizin olduğunun göstergesidir, 'ben yanlış birşey yapmıyorum' demek suretiyle farketmeden içinizi rahatlatmak amacını taşıyabilir. kimbilir belki tüm forum rolex şakşakcısı olsa çoktan başka markalara step up etmiştiniz ama aslında seçimlerinizin doğruluğunun gizli savaşını veriyorsunuz burada, hepimiz yattığımızda rahat uyumak istiyoruz.
motomaxx seçimlerini yapmış, saygı duyalım ama dediğim gibi onu kıstas almamız için elimizde elle tutulur bir neden yok.
dediğim gibi, sonuçta her sektörden efsanelerimiz vardır hepimizin, efsaneleri yaratanlarda bizim gibi insan.
istersen tek tek üzerinden geçelim.
önce iyi haber! zippo ile rolex'i aynı kefeye koyabiliriz, sırıtmazlar. çok üretim, makul fiyat, herkesin elinde.
aynı zamanda çakmakta topladığım için konuşabilirim rahat, st. dupont ve dunhill gibi markalar da pp, ap gibilerle beraber anılır.
direksiyonda saat resimleri çekildiği için bu tespitim snob kaçmaz umarım. ben çok sigara içtiğim için sigaramı zippo ile yakmayı sevmem, benzin kokusu ile sigara aromasının birleşimi iyi değil.
harley ayrı bir kültürdür, ayrı bir yaşam tarzıdır, istanbul style harley kullanıcısı olacaksam hiç binmem daha iyi. gerçek harleyci yaz-kış motorun üzerindedir, haftasonu bir tur atıp garaja parketmez, onun için motoru herşeyden değerlidir vs vs. kullanıcısına efsanedir yalnız, not alalım. ama motor alacaksan harley alacaksın diyemezsin. ben her seferinde vespa alırım.
porsche konusunda hak veririm ama kendimce, daha ne efsaneler var ama, o yüzden yine kullanıcısının fikridir, ben arabamı değiştirirsem alırım.
victorinox kullanım kolaylığıdır, buradan yola çıkarsak ne icatlara varırız ama çakı alacaksak onu alırız diyebiliriz.
müzik adamı olmama rağmen ağır bir bang & olufsen kullanıcısı olduğum için parama yazık demem, aynı renk ve benzer dizayn yapıyor, kullanımı zor sözlerine katılırım ama sonuçta varlığı beni mutlu eder, bir yandan da daha kaliteli müziği gerektiği zaman başka aletlerde dinlerim.
ne kaldı? rolex. o da sana efsanedir.