kilimanjaro yazdı:Ankaralı arkadaşlar panorada 7 adet kalmıştı , 2 sini biz kaptık ( yani umarım kaptık , Taşkın aldıysa )
kaldı 5 çabuk olun
Bizimkiler bagajda abi, no problem

Kalan 5
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kilimanjaro yazdı:Ankaralı arkadaşlar panorada 7 adet kalmıştı , 2 sini biz kaptık ( yani umarım kaptık , Taşkın aldıysa )
kaldı 5 çabuk olun
o2o yazdı:
Ankara panora d&r da mevcut.
Tgm Tolga Abi teşekkürler. Mesajınızı görünce aklıma geldi.[emoji2][emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalk
janus yazdı:arkadaşlar dnr da sordum şimdi, İstanbul'da marmara forumda istinye parkta ve kanyonda 1er adet, zorlu centerda ise 4 adet mevcutmuş. bu akşam zorluya gideceğim, isteyen olursa Mecidiyeköy/bostancı teslimli alabilirim.
moy yazdı:kethuda57 yazdı:rtalhaustun yazdı:kethuda57 yazdı:Kozyatağı Carrefourdaki Remzi Kitabevinde buldum ben de...
Paylaşım için teşekkürler.
Yarın direkt oradayım. Teşekkürler
Ben aldıktan sonra 1 adet kaldı telefon açıp ayırtmakta yarar var derim
Sizden sonra kalan 1 adette bu sabah satılmış ben kendim için diğer şubelerinden getirtiyorum içerenköy carefour şubeye
Watchplus yazdı:Merhabalar, öncelikle ilginiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkürler![]()
Yoğun bir emeğin ardından ortaya çıkan işin hakkının verildiğini görmek benim için sahiden çok değerli.
Herhangi bir gruba bağlı olmadığımız için maalesef dağıtım ağımızı istediğimiz şekilde oluşturamıyoruz, ama özel mesaj ile bana ulaşırsanız en yakın nereden alabileceğinizi söyleyebilirim. En kötü ben kargo yaparım, bir şekilde mutlaka ulaştırırız elinize.
Tekrardan çok teşekkürler.
Ömer Sevil
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis ve 45 misafir
|