Ayni anda iki saat almak manali degil. Hele de farkli liglerden alinirsa, ornekte oldugu gibi, tag in nerdeyse hic kullanilmayacagina garanti verebilirim.
Aklimda hulk kalmis, al , bir sure kullan, sonra dusunmeye basla derim.
Bg17 yazdı:Ayni anda iki saat almak manali degil. Hele de farkli liglerden alinirsa, ornekte oldugu gibi, tag in nerdeyse hic kullanilmayacagina garanti verebilirim.
stroustrup yazdı:Lig konusunda görüşler muhtelif galiba ama alıp biraz bekledikten sonra ikinciye bakmak konusunda aynı fikirdeyim.
Batman için 8000 EUR fiyat aldım butikten, sizce pazarlıkla ne kadar iner, zorlasam %10-15 iner mi?
kilimanjaro yazdı:Bg17 yazdı:Ayni anda iki saat almak manali degil. Hele de farkli liglerden alinirsa, ornekte oldugu gibi, tag in nerdeyse hic kullanilmayacagina garanti verebilirim.
Neden Başarcığım.Rolex i olupta , senin gibi TSF Oris alan arkadaşlar orisi takmayacakmı
Bg17 yazdı:kilimanjaro yazdı:Bg17 yazdı:Ayni anda iki saat almak manali degil. Hele de farkli liglerden alinirsa, ornekte oldugu gibi, tag in nerdeyse hic kullanilmayacagina garanti verebilirim.
Neden Başarcığım.Rolex i olupta , senin gibi TSF Oris alan arkadaşlar orisi takmayacakmı
Iki saat de ayni anda satin alinirsa evet, cok az takilir diye dusunuyorum. Ama rolex aylardir varsa ve yeni kan olarak oris geldiyse daha fazla sansi var.
Yani hepsini ayni anda yutmadan, cigneye cigneye sindire sindire yemek lazim.
stroustrup yazdı:Lig konusunda görüşler muhtelif galiba ama alıp biraz bekledikten sonra ikinciye bakmak konusunda aynı fikirdeyim.
Batman için 8000 EUR fiyat aldım butikten, ellerinde yokmuş %30 kapora bırakılırsa 2 ay civarında gelir dediler.
Sizce pazarlıkla ne kadar iner fiyat, zorlasam %10-15 iner mi?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 53 misafir
|