Stingray yazdı:guzel makina guzel saat,begenen icin gayet basarili,goreceli olarak uygun fiyatli bir alternatif,esasen benim anlamadigim bir saate olan begenimizi neden bir baska markayi kucumseyerek ifade etmeye calistigimiz.yani bu saati basarili bulacaksak falanca markanin berbat olmasina gerek yokki.
Tgm yazdı:Stingray yazdı:guzel makina guzel saat,begenen icin gayet basarili,goreceli olarak uygun fiyatli bir alternatif,esasen benim anlamadigim bir saate olan begenimizi neden bir baska markayi kucumseyerek ifade etmeye calistigimiz.yani bu saati basarili bulacaksak falanca markanin berbat olmasina gerek yokki.
Stingray, noktası virgülüne katılıyorum
asymptote yazdı:Tgm yazdı:Stingray yazdı:guzel makina guzel saat,begenen icin gayet basarili,goreceli olarak uygun fiyatli bir alternatif,esasen benim anlamadigim bir saate olan begenimizi neden bir baska markayi kucumseyerek ifade etmeye calistigimiz.yani bu saati basarili bulacaksak falanca markanin berbat olmasina gerek yokki.
Stingray, noktası virgülüne katılıyorum
İkinci kısım hariç birinci kısma ben de katılıyorum. Benim de anlamadığım neden bir marka eleştirildiğinde alınganlık gösteriyoruz? Bir marka değerlendirilirken elbette sektördeki rakipleri üzerinden de bir değerlendirme yapılır. Aslında doğal olan da budur. Bir markanın başarısını ya da başarısızlığını, büyük oranda rakiplerine göre olan konumu belirler.. Burada fikirlerimizi ifade etmeyeceksek, iyiye iyi kötüye kötü demeyeceksek, yalnızca bilegimizdeki saati paylaşmakla yetineceksek forum olmanın ne önemi var ki?.. Burada birilerinin söz konusu markadan saati var diye ben o markayı elestirmekten geri duracak olursam fikrimi ifade etmemiş olurum. İfade hürriyeti kişilerin hassasiyetlerinin üzerindedir. Çünkü onun olmadığı yerde hakikate ulaşılması söz konusu olamaz. Toplumda da eleştirilemez alanlar (tabular) yaratıyoruz, sonra yerimizde sayıyoruz.
Bu arada Longines'in olduğu gibi Tag'in de kült modelleri var. Monza ve Monaco serisi örneğin. Her ikisini de severim..
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 68 misafir
|