TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Longines Hakettiği İlgiyi Görmüyor Mü?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Longines hakettiği ilgiyi görmüyor mu?

Mesaj ugurtatari » 07 Eki 2016, 16:42

Abi bırakın inhouse u falan..Benim rahmetliden kalan yaprak modeli bir longines im var.Sanırım 30 yılı vardır.Yemin ederim 1 pil ile 5 yıl çalışıyor.Arada kontrol ederim durumu ne diye.10 numara..Ne bakım yaptırdım ne tamir..Bende aynen katılıyorum TAG alacağıma longines alırım .
Gençler yaşlıların aptal olduğunu sanır;Ama yaşlılar gençlerin aptal olduğunu bilir..
Kullanıcı avatarı
ugurtatari

Mesaj Tgm » 07 Eki 2016, 16:45

Stingray yazdı:guzel makina guzel saat,begenen icin gayet basarili,goreceli olarak uygun fiyatli bir alternatif,esasen benim anlamadigim bir saate olan begenimizi neden bir baska markayi kucumseyerek ifade etmeye calistigimiz.yani bu saati basarili bulacaksak falanca markanin berbat olmasina gerek yokki.

Stingray, noktası virgülüne katılıyorum :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj cagatay1903 » 07 Eki 2016, 17:08

Başlıkta belirtilen saati çok beğendim.

Bu fiyata bu saat harika dostum )
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj kethuda57 » 07 Eki 2016, 17:12

Ben de kafayi longinesin vintage modelleri bozmus durumdayim. Harika modelleri varmis meger...
Resim

Dun flagshipi deneme sansim oldu bana cok yavan geldi. Bu yuzden vintage modellere kilitlendim... kismetse artik...
Resim
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj leonardo06 » 07 Eki 2016, 18:11

Longines güzel marka ama hep dediğim gibi maalesef kafayı heritage ile bozmuş.
o cendereden kurtulabilirse çok güzel saatler yapacağını düşünüyorum. ayrıca amerikada çok tutulan bir marka.
Kullanıcı avatarı
leonardo06

Re: Longines Hakettiği İlgiyi Görmüyor Mü?

Mesaj Hasanahmet » 07 Eki 2016, 18:14

Bence haklı olduğunuz taraf fiyatına göre çok kaliteli bir saat olmasıdır... benim de 2 tane longiness saatim var koluma taktığım zaman gerçekten çok kaliteli duruyor ve kendinizi asıl hissetmenizi sağlıyor...

Ancak yeterince ilgi gören bir saat olduğunu düşünüyorum türkiye de ilgi görüyor ancak yurtdışında çok daha fazla ilgi görüyor

Saygilarimla
Kullanıcı avatarı
Hasanahmet

Mesaj asymptote » 07 Eki 2016, 19:28

Tgm yazdı:
Stingray yazdı:guzel makina guzel saat,begenen icin gayet basarili,goreceli olarak uygun fiyatli bir alternatif,esasen benim anlamadigim bir saate olan begenimizi neden bir baska markayi kucumseyerek ifade etmeye calistigimiz.yani bu saati basarili bulacaksak falanca markanin berbat olmasina gerek yokki.

İkinci kısım hariç birinci kısma ben de katılıyorum. Benim de anlamadığım neden bir marka eleştirildiğinde alınganlık gösteriyoruz? Bir marka değerlendirilirken elbette sektördeki rakipleri üzerinden de bir değerlendirme yapılır. Aslında doğal olan da budur. Bir markanın başarısını ya da başarısızlığını, büyük oranda rakiplerine göre olan konumu belirler.. Burada fikirlerimizi ifade etmeyeceksek, iyiye iyi kötüye kötü demeyeceksek, yalnızca bilegimizdeki saati paylaşmakla yetineceksek forum olmanın ne önemi var ki?.. Burada birilerinin söz konusu markadan saati var diye ben o markayı elestirmekten geri duracak olursam fikrimi ifade etmemiş olurum. İfade hürriyeti kişilerin hassasiyetlerinin üzerindedir. Çünkü onun olmadığı yerde hakikate ulaşılması söz konusu olamaz. Toplumda da eleştirilemez alanlar (tabular) yaratıyoruz, sonra yerimizde sayıyoruz.

Bu arada Longines'in olduğu gibi Tag'in de kült modelleri var. Monza ve Monaco serisi örneğin. Her ikisini de severim..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj eyimen » 07 Eki 2016, 20:10

asymptote yazdı:
Tgm yazdı:

İkinci kısım hariç birinci kısma ben de katılıyorum. Benim de anlamadığım neden bir marka eleştirildiğinde alınganlık gösteriyoruz? Bir marka değerlendirilirken elbette sektördeki rakipleri üzerinden de bir değerlendirme yapılır. Aslında doğal olan da budur. Bir markanın başarısını ya da başarısızlığını, büyük oranda rakiplerine göre olan konumu belirler.. Burada fikirlerimizi ifade etmeyeceksek, iyiye iyi kötüye kötü demeyeceksek, yalnızca bilegimizdeki saati paylaşmakla yetineceksek forum olmanın ne önemi var ki?.. Burada birilerinin söz konusu markadan saati var diye ben o markayı elestirmekten geri duracak olursam fikrimi ifade etmemiş olurum. İfade hürriyeti kişilerin hassasiyetlerinin üzerindedir. Çünkü onun olmadığı yerde hakikate ulaşılması söz konusu olamaz. Toplumda da eleştirilemez alanlar (tabular) yaratıyoruz, sonra yerimizde sayıyoruz.

Bu arada Longines'in olduğu gibi Tag'in de kült modelleri var. Monza ve Monaco serisi örneğin. Her ikisini de severim..

Kimsenin alinganlik cercevesinde bir cevap yazdigini dusunmuyorum. Baslikta istenen cevaplardan alakasiz olarak, tabiri caizse mesaj olsun diye yazilmis cevaplari anlayamama durumu diyebiliriz buna.
-Longines hakettigi ilgiyi gormuyor mu?
-Tag'a on basar.
-Longines hakettigi ilgiyi gormuyor mu?
-Tag alacagima Longines alirim.
Bu cevaplarin sorulan soruya yanit olabilecegini veya en iyi ihtimalle rakiple karsilastirma olarak algilanabilecegini dusunuyorsaniz, ustune benim yorum yapmama gerek yok zaten.
Kullanıcı avatarı
eyimen

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 68 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners