TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Paypal'ın Türkiye'den Çekilmesi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Paypal'ın Türkiye'den Çekilmesi

Mesaj Kakefe » 01 Haz 2016, 17:04

asagidaki linkteki haberi okumakta fayda var.
http://odatv.com/mob_n2.php?n=paypalin- ... 0106161200

Follow me on Instagram @watchcolony !!!
Kullanıcı avatarı
Kakefe

Mesaj Anesthesia » 01 Haz 2016, 22:57

Resim

Yurdumun uluslararası Ticaret klasmanı
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj erenedip » 01 Haz 2016, 23:14

tam bir fiyasko ulke resmen ortadogu ulkesi oldu. mollalarin kuklalari!

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
erenedip

Mesaj Tgm » 01 Haz 2016, 23:17

Yarın bir "sitemkar" dilekçe yazıp BDDK'ya fakslayacağım. Bir kişi bile alıp okusa, aklında "acaba" dese yeterli..

Evet artık yukardaki listedeyiz ne yazık ki. E-ticaret dünyada katlanarak artarken bizim e-ticaretteki en yaygın, ve en güvenli ödeme sistemini kovmamız akıl alır gibi değil. E-ticaret yürüten irili ufaklı firmalar, girişimciler ülkeye döviz getiriyordu ve bunların hepsinin kapısına kilit vuruldu. Çok yazık edildi. Dilerim en kısa zamanda bu yanlıştan dönülür
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Khan » 02 Haz 2016, 01:18

Tgm yazdı:Yarın bir "sitemkar" dilekçe yazıp BDDK'ya fakslayacağım. Bir kişi bile alıp okusa, aklında "acaba" dese yeterli..

Evet artık yukardaki listedeyiz ne yazık ki. E-ticaret dünyada katlanarak artarken bizim e-ticaretteki en yaygın, ve en güvenli ödeme sistemini kovmamız akıl alır gibi değil. E-ticaret yürüten irili ufaklı firmalar, girişimciler ülkeye döviz getiriyordu ve bunların hepsinin kapısına kilit vuruldu. Çok yazık edildi. Dilerim en kısa zamanda bu yanlıştan dönülür

Bence bu konuda özenli güzel bir dilekçe yazılıp gerekirse bir imza kampanyası başlatılmalı, sadece bir fax değil binlerce kişiye yayıp, gözlerine gözlerine sokmaliyiz...

Ben artık sıkıldım be abi, adamlar her türlü pisliği yapıyor, hırsızlığın zirvesindeyiz, ortalık kaçak belge kaynıyor Pelikan felan filan, buna rağmen tek dertleri verinin Türkiye'de saklanması mi olmuş? Sıkıldım artık vallahi sıkıldım...
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj maviplnet » 02 Haz 2016, 08:37

işin siyasi ve yasal boyutunu bir yana bırakıp merakımı gidermek adına tecrübeli arkadaşlara sorumu yöneltmek istiyorum. yaklaşık 8-10 yıl önce online oynamış olduğum bir oyuna premium üyelik almak için paypal hesabımı açmıştım ve o dönemde paypal tamamen ingilizce yayın yapan ve Tr ile alakası olmayan bir ülkeydi. En azından ben öyle düşünüyorum. paypalın TR de faaliyet göstermeye başlaması 4-5 sene öncesine dayanıyor(yada türkçe sitede faaliyet göstermesi) , eğer yanılıyorsam düzeltin lütfen. sorum şu 8-10 sene önce paypal.com(ingilizce olanı) üzerinden yaptığımız ödemeleri gerçekleştirirken paypal o dönemde TR de faaliyet gösteriyormuydu. eğer göstermiyorsa o zaman sunduğu hizmeti neden şimdi sunmasın
Kullanıcı avatarı
maviplnet

Mesaj Hsnmrycl » 02 Haz 2016, 11:22

temelinde vergi takibi sorunu var.
bddk haklı bence.
bu şekilde fazla vergi kaçağı oluyor.
buradan bu kaçak giderilmeli ki büyük müteahhitlerin trilyonlarca vergi borcu daha rahat affedilebilsin.

sen, ben adam mıyız...
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj coparan » 02 Haz 2016, 14:08

Paypal'in açıklamalarına değilde, Türk makamlarının açıklamalarına göre yorum yapmak sanırım daha uygun.

Youtube ve google'ın yaptığı gibi vergi, reklam ve trafik bilgilerini Türk kanunlarına uygun hale getirirse, paypal'de kaldığı yerden devam eder. zaten ben eminimki paypal, sistemini Türk kanunlarına göre uyarlayıp geri gelecektir.
Gelmesede ben zaten 13 yıldır paypal kullanıyorum, hiç Türkçe paypal'in alt yapısına ihtiyacım olmadı...
Kullanıcı avatarı
coparan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: onurkoseoglu, trgy ve 228 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners