TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Bir Saat Almak İstediğinizde Kendinizi Frenler Misiniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Bir Saat Almak İstediğinizde Kendinizi Frenler Misi

Mesaj Caner1983 » 06 Nis 2016, 12:29

Emre ikinci ele bu forum dışında girmem galiba yada yeni explorer u subun yanına alacaz daha sonra
Zafer saol kalacak galiba şimdilik
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj MertYe » 06 Nis 2016, 13:50

Bence sub satılıp pişman olunca tekrar alınarak itina ile zarar edilir ve akıl başa gelir :D
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj manil » 06 Nis 2016, 15:08

Yeni bir saat almak istediğimde kendimi artık frenliyorum. Bu zamana kadar çok sayıda saat aldım, bir kısmının kutu açılışını yapsam da önemli bir kısmı için forumda entry girmedim.

Artık saat enflasyonu yaşadığımı düşündüğüm için de elimdeki saatleri oldukça azalttım. Zaten ilan sayfasına bakan bilir, Forumda en çok ilan veren kişilerden birisiyim. (ki diğer vostok'u da elden çıkartma kararı aldım)

Çok saat almamın bence en büyük sebebi zevkin yeni yeni oturuyor olması. Bu fikir gelişene kadar sürekli bir arayış içinde oluyor insan. Nihai olarak ulaştığım nokta ise güzel 2-3 saatin yeterli olacağı düşüncesidir.

Kendimi almak konusunda en çok tuttuğum ama sonrasında da satın alarak en mantıklı işi yaptığımı düşündüğüm saat ise Submariner. Muhtemelen ömrümün sonuna kadar bileğimde duracak bir saat olacak.

Yeni saat olarak Explorer 2 ya da 36 dj düşünüyorum. Onların dışındaki saatleri de peyderpey elden çıkaracağım. Zira watchwinder'a bakınca darlanir gibi oluyorum bazen... :)
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj Caner1983 » 06 Nis 2016, 17:02

Yeni saat olarak Explorer 2 ya da 36 dj düşünüyorum. Onların dışındaki saatleri de peyderpey elden çıkaracağım. Zira watchwinder'a bakınca darlanir gibi oluyorum bazen... :)

Read more: viewtopic.php?f=12&t=21796&start=24#ixzz453Tlg0rj

Anıl benim ilk otomatik saatım sub ama sonu bende böle istiyorum ama explorer 1 ile veya dj 36 ile bakalım daha zaman var :champ:
En son Caner1983 tarafından 06 Nis 2016, 17:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Caner1983 » 06 Nis 2016, 17:03

MertYe yazdı:Bence sub satılıp pişman olunca tekrar alınarak itina ile zarar edilir ve akıl başa gelir :D

Mert büyük sözü dinliyorum ve satıp UN alacağım :D
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj SeRxx » 06 Nis 2016, 17:13

Caner doktorum, Sub'a şu an dokunma sakın, hata edersin. Yanına güzel uygun fiyatlı saatler alabilirsin; böylece Submariner'ı arada özler, daha bir zevkle kullanırsın.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Baran » 06 Nis 2016, 17:36

Ben kendi adıma konuşayım,bu foruma üye olmadan öncede tek hayalim Submariner ve birinin kolunda görüp fiyatı vs hicbir özelliği hakkında bilgi sahibi olmadıgım Chopard Mille Miglia idi.Foruma üye olup zilyon tane orta segment saat kullanıp üstüne Submariner Daytona Deepsea her modelini bazılarını 1 den cok gez aldıktan sonra ne zaman tiksinti geldi alıp satmaktan yine dön dolaş başa geldim şaka gibi resmen 1 rolex parası alıp satmalara harcadıgım zarar ama hepsinden hevesimi aldım.Submarineri aldım Chopardıda aldım doydum heralde ikisi o kadar yetiyoki hala sürekli saatime bakıp duruyorum.Orisi alıyorum cunku marka olarak aldıgım zilyon tane marka içinde tek aklımda kalan o olmuştu üstüne 31. Yaşgunum ve tsf anısı olmuş olacak takarım severek.Otomobil temalı ve cok sevdiğim Daytona sahibide olursam bunların yanına daha bişey istemem heralde.Patek olsa fena olmazdı ama o butceyi saate vereceksem yine bir Rolex alırım sanıyorum oda Paul Newman full gold daytona olur eski kasa.Yani artık eski :)
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj turkeyteam » 06 Nis 2016, 20:32

Ben beğendiğim saati epeyce inceliyorum. Her gün forumda olsun, alışveriş sitelerinde olsun fiyat takibi yapıyorum.
Almamakta bazen ısrar ediyorum ancak yinede kendimi durduramıyorum. [emoji1]
Hep aklımın bir köşesinde kalıyor.
Ve zaman geliyor "süre tamam hadi!" diyorum kendime ve alıyorum.
Kullanıcı avatarı
turkeyteam

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: BabataşCan, cemhk, kogan, sphinx ve 255 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners