TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Beyaz Renk Diver Aray覺覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Beyaz Renk Diver Aray覺覺

Mesaj Clk » 18 ub 2015, 18:30

OnatOzer yazd覺:Explorer II iyi ho ama biraz fotograf g羹zeli :roll: Submariner deki kalite hissini nedense Explorer da alamad覺m.

Neden? Hosuna gitmeyen yada olmam覺 dediin k覺s覺m neresi saat 羹zerinde?
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj onatozer » 18 ub 2015, 19:49

kilimanjaro yazd覺:Breitling g羹zelmi evet ... fiyat覺 konusunda fikriniz var m覺 ?

Liste fiyat覺 10000TL civar覺nda, indirim maazaya, stoklara ve pazarl覺k g羹c羹ne g繹re deiken :) :champ:

Clk yazd覺:Neden? Hosuna gitmeyen yada olmam覺 dediin k覺s覺m neresi saat 羹zerinde?

襤te en sevdiim sohbet, kad覺 k覺z覺na kusur bulma. :D
ncelikle benim bakt覺覺m saate 繹zg羹 olabilir ama tepeyi 癟evirdiimde adeta s覺k覺m覺 gibiydi, 繹rnein saat kolu tepeyi 癟evirmeyle bir miktar d繹nmesine ramen tepeyi b覺rakt覺覺mda belli bir miktar geri yerine d繹n羹yordu.Gmt kolu da ayn覺 durumayd覺. A癟覺k癟as覺 s覺f覺r Rolex'de b繹ye bireyle kar覺lamak beni a覺rtt覺 癟羹nk羹 markan覺n kalite kontrol baar覺s覺 herkes taraf覺ndan kabul edilen bir konu.
Bunun d覺覺nda 繹zellikle bezel beni 癟ok hayal k覺r覺kl覺覺na uratt覺. Brush konusunda bilezii ne kadar iyi ise bezeli bir okadar 癟irkin duruyor. Farkl覺 bir brush teknii kullan覺ld覺覺ndan m覺d覺r bilemiyorum ama saatin albenisini al覺p g繹t羹rm羹. Sub'覺n par覺l par覺l seramik bezeli nerde, explorer'覺n kaba fontlu, k羹sk羹n renkli bezeli nerede...
Bir dier beenmediim konu ise tamamen subjektif; kollardaki kal覺n siyah konturlar indekslerde k繹t羹 durmasa da kollar覺 olduundan kaba g繹stermi. Yatchmaster'覺n da bezelini beenmiyorum demitim ancak Explorer'覺n bezeli yan覺nda adeta m羹cevher kal覺yor. :roll: Hele bir de fiyat etiketini de d羹羹n羹nce bu miktar cepten 癟覺kacaksa Submariner dururken neden Explorer ile macera arayaca覺m diyorum. :geek:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj Clk » 18 ub 2015, 20:14

OnatOzer yazd覺:襤te en sevdiim sohbet, kad覺 k覺z覺na kusur bulma. :D

Bak ite bu doru bir c羹mle olmu. Explorer 2 ger癟ekten bir kad覺 k覺z覺. Subjektif g繹r羹lere her zaman sayg覺m olsa da bir de olay覺n objektif ger癟ekleri var. Bunlar neler?

1- Explorer 2 Dac覺l覺k, t覺rman覺, Keif gezileri (maara v.s. )tarz覺nda ki aktivitelerde kullan覺lmak 羹zere retilen bir tollwatch.

2- Bu nedenle amac覺na uygun 羹retilmi elemanlara sahip. Kal覺n kollar karda saatin okunmas覺n覺 kolaylat覺r覺yor. Ayn覺 kollarda kullan覺lan luminova Maara v.s. gibi karanl覺k b繹lgelerde 繹nem kazan覺yor.

3- Bezelin brush olmas覺n覺n nedeni de bezelin olas覺 癟iziklerde 癟ok k繹t羹 g繹z羹kmeyecek ekilde dizayn edilmesi.

4- Saat akt羹el modellere oran ile halen ince bir kasaya sahiptir, kolda rahat olsun amac覺 ile...

Demek istediim benim Omega'y覺 sevmediim gibi kimse hi癟bir markay覺 yada modeli sevmek yada beenmek zorunda deil ama belli eyleri eletirirken 繹nce neden bu ekilde yap覺ld覺覺n覺 bilmek akabinde eletirmek daha g羹zel olur ;)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Mesaj kilimanjaro » 18 ub 2015, 20:17

OnatOzer arkada覺m bu rolex Explorer II ye bug羹n bende bakt覺m ve hi癟 beenmedim ... d羹羹ncelerine aynen kat覺l覺yorum.Hayatta bu rolex i almam 8-)
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj Clk » 18 ub 2015, 22:13

Kilimanjaro, en k覺sa zamanda al覺yorum bir tane :lol: :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Mesaj kilimanjaro » 18 ub 2015, 22:14

Clk yazd覺:Kilimanjaro, en k覺sa zamanda al覺yorum bir tane :lol: :D

Hay覺rl覺 olur umar覺m usta :champ: :champ: :champ:

ama ben almam :lol:
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Mesaj Clk » 18 ub 2015, 22:20

Omega vereyim :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Mesaj kilimanjaro » 18 ub 2015, 22:25

Clk yazd覺:Omega vereyim :D

vallaha karde sayende rolex den soudum ... yak覺nda t羹m saatlerden souyaca覺m ... asl覺nda iyilik yap覺yorsun ... 癟ok saat b羹t癟eye zarar :D

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Dorukeski, Eterna, fsinan, Icarnaceast, kirpi ve 240 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners