SerdarFB yazdı:vmetin yazdı:Özgür'e katılıyorum
Özgür haklı
Serdar haklı

SerdarFB yazdı:vmetin yazdı:Özgür'e katılıyorum
Özgür haklı
Razz yazdı:Ben misal Çelik/Altın Daytona'mı safi hava atmak, etrafımdakilerin dikkatini çekmek özetle show off için aldım..Yalnız ilginçtir, nedense beklediğim etkiyi pek yaratmadı ya..
Yani birşeyler eksik, birşeyler yanlış gibi sanki ama çözemedim de..
Hayırlısı..
mcco yazdı:Bende 116610LN diyorum. LV şahsi görüşüm daha guzel olsa da tek saat olarak renk olarak LN daha mantıklı.
Ayrıca bir alternatif olarak datejust da düşünülebilir. Asla tasarımı eskimeyecek Hergun kullanılabilecek bir saat. Tabi DJ da da dial rengi secimi zor bir karar.
hakan1970 yazdı:mcco yazdı:Bende 116610LN diyorum. LV şahsi görüşüm daha guzel olsa da tek saat olarak renk olarak LN daha mantıklı.
Ayrıca bir alternatif olarak datejust da düşünülebilir. Asla tasarımı eskimeyecek Hergun kullanılabilecek bir saat. Tabi DJ da da dial rengi secimi zor bir karar.
mcco ya katılıyorum ama ben mantığı bir kenara bırakıp kalbimi dinledim ve LV aldım
Ozgur yazdı:hakan1970 yazdı:mcco yazdı:Bende 116610LN diyorum. LV şahsi görüşüm daha guzel olsa da tek saat olarak renk olarak LN daha mantıklı.
mcco ya katılıyorum ama ben mantığı bir kenara bırakıp kalbimi dinledim ve LV aldım
Bence hakan1970 hakli
Triton yazdı:Submariner 14060. Uygun fiyat, klasik tasarım. Gereksiz ayrıntı yok. Normal kullanımda tamamen sorunsuz.
Uzun vadeli ve tek saat seçimi için idealidir.
Tek sorun hava atmak için alanlar "without date" almaz. Nispeten giriş seviyesi saydıkları için kendilerini 1 serisi BMW ya da A serisi Mercedes almış gibi görürler. Seçimleri Submariner with date ya da Daytona gibi modellerdir.
GMT Master ya da benzer modelleri daha çok kişisel seçim yapan bilinçli saat tutkunları seçiyor. Bu grup ne istediğini bilir ve bu arkadaşlar için zaten saatin anlamı daha farklıdır. Dertleri illa Rolex ya da herhangi bir lux saat değildir.
Ancak 14060 saf kan Rolex dir. Otomobiller ya da diğer ürünler gibi LE değildir. Nispeten makul fiyata alınabilir. Örneğin ben saati sürekli takmıyorum ve ikide bir tarih gün ayarı yapmakla uğraşmayı sevmiyorum.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 98 misafir
|