TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İkinci El Değeri En Yüksek ve En Zayıf Markalar

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İkinci El Değeri En Yüksek ve En Zayıf Markalar

Mesaj ErsinGS » 02 May 2014, 23:21

giant yazdı:istanbul ve ankarada ikinci el rolex satışı yapılan hangi mağzalar var?

Bu mağazada kazancınız %20 olabilir
viewtopic.php?f=220&t=15532#axzz30ZB2h2Xh
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj mvurucu » 02 May 2014, 23:29

Istanbulda
Nişantaşı mesa şadan zafer ve eta saatte ikinci el temiz ve güvenilir rolexler bulursunuz
Yine çemberlitaşta netsaat güvensaat ve kapalı çarşıda pek çok mağaza mevcut
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj williams » 03 May 2014, 00:12

Hocam pirlant 2.el mağazasını da değerlendirebilirsiniz. 1 yıl da garanti sertifikasıyla beraber sunuluyor saat. Ancak Bursa merkez ofiste sadece şu an için.
Never accept to be anyone's second choise. You deserve more.
Kullanıcı avatarı
williams

Mesaj michel » 03 May 2014, 00:54

ya ne saat lagzim , soyleyin getirelim :D saka tabi ki
arkadaslar simdi bu rolexin varsa altin gibi bozdur falan biraz abartili oldu ,hele rolex magazasinin senden satin almasi cok ilginc
simdi ayricalikli olan tek rolex ( sirf celik ) daytonadir ki dunyanin hicbir yerinde hic bir rolex satilan magazada YENISINI vitrinde goremezsiniz , ve hicbir resmi rolex satis magazasi fabrikadan bana 10 tane rolex daytona celik gonder deme gibi bir luxu yoktur
birbucuk yil kadar bekleme suresi olup mevcut yeni daytonalar liste fiyatinin ustune alici bulur , sistem sudur , bir rolex yetkili satis
noktaniz var ,bazi modelleri siparis edebilirsiniz bunun disinda ayda bir yada iki ayda bir fabrikadan teslimat yapilir kutudan ne cikarsa 2 daytona datejust submarine vs. vs. icinden secip alma hakkiniz yoktur ,tek opsiyon tum pakedi iade edip ,bir sonrasina rasgele demektir
ki bu cok nadir gorulur hicbir satis noktasi almamazlik yapip rolex resmi saticiligini riske etmez. lafin kisasi tek rolextir ki altin gibi bozdurabilirsin ve rolex satilan magaza bile belki senden alabilir,
zamani hafife almayin ,cunku hicbir guc onu durduramaz
Kullanıcı avatarı
michel

Mesaj drk » 03 May 2014, 01:24

Daytona efsanesi eski zamanlarda kaldı. Artık vitrinlerde birden çok çelik daytona bulmak mümkün, hem de indirimle.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj michel » 03 May 2014, 02:05

oyle mi ? hem de indirimle ha? iyiymis , adresi ver de bi ziyaret edelim su magazayi , ben 25 yildir saat isindeyim ve
tek hayalim de rolex yetkili satis noktasindan indirimli celik daytona almak ,yapmayin kardesim , birsey yazmis olmak icin yazmayalim lutfen insanlari yanlis yonlendirmeyin , eger forum bilgi paylasim ortamiysa ,ben bilmedigim mevzularda fikir yurutmeden
buyuk bir zevkle bilenden bilgi hazinemi daha da gelistirmek isterim , ama eger GLOBAL MODERATOR dakka bir gol bir
yapiyorsa ,pek fazla birsey de beklememek lagzim bu forumdan diye dusunuyorum.
unlu bir filosofun dedigi gibi diye baslamiycam ,bu benim lafim
" cok bilmisle dialog kurmaya calismak fedakarlik ister , cunku sen konusacaksin o dinlemeyecek "
zamani hafife almayin ,cunku hicbir guc onu durduramaz
Kullanıcı avatarı
michel

Re: Ynt: İkinci El Değeri En Yüksek ve En Zayıf Markalar

Mesaj Baran » 03 May 2014, 09:09

Bende ozellikle celik olan daytonalar %30 indirimle satiliyor diye biliyorum ki celik oldugu icin öylede satilmasi laagzım.Ha yanlis biliyorumdur haa bilemem filosof degilim.30 yillik musteri sektorundeyim Drk kardesim yanlis biliyorsun global adam bilirdim seni :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj ernest0 » 03 May 2014, 11:14

Resim
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 93 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners